Bodrum Gündem

BOSİAD Eğitim Seminerlerine Devam Ediyor

28.02.2015
0
A+
A-

BOSİAD “ETKİLİ İLETİŞİM, BEDEN DİLİ VE SÖZSÜZ KONUŞMA VE STRES YÖNETİMİ” BAŞLIKLI EĞİTİM SEMİNERLERİ BAŞLADI…

BOSİAD Eğitim Seminerlerine Devam Ediyor (2)

Bodrum’da GEKA’nın onay verdiği ilk teknik destek projesi olan “ Etkili İletişim, Beden Dili ve Sözsüz Konuşma ve Stres Yönetimi” başlıkları ile konferanslara başlandı.

order metoclopramide
Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem Sildenafil online

GEKA’nın katkıları ile BOASİD tarafından düzenlenen eğitim konferanslarının ilki bu gün BOSİAD Merkez ofisinde bulunan konferans salonunda başladı. Bodrum’da GEKA’nın onay verdiği ilk teknik destek projesi olan eğitimin ana başlıkları “ Etkili İletişim, Beden Dili ve Sözsüz Konuşma ve Stres Yönetimi” olacak.

Adnan Menderes Üniversitesi öğretim görevlilerinden Doç.Dr.İsmet Ateş ve Yrd.Doç.Dr. Mustafa Doğaner’in vereceği, bu gün başlayan sertifikalı kişisel gelişim eğitimleri, 07.03.2015 ve 14.03.2015 tarihlerinde ilgili konu başlıklarının sunumu ile devam edecek.

BOSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Melek Topçu Yılmaz, GEKA’nın katkıları ile BOSİAD tarafından düzenlenen Etkili İletişim konferansının iyi bir deneyim olmasını dilerek şunları söyledi;

cheap Topamax “Umuyorum hepimiz için iyi bir deneyim olur. Bu programımız üç hafta sürecek bir program. Her hafta cumartesi günü sizler ile birlikte olacak değerli hocalarımız. Bu günkü programımızın konusu Etkili İletişim. Haftaya Stres Yönetimi, son hafta ise Beden Dili ile ilgili konferanslarımız olacak. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.”

GEKA desteği ile kar amacı gütmeyen kuruluşlara yönelik bir destek programı olduğunun bilgisini veren Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Elif Kargın şunları söyledi;

“Eğitim GEKA desteği ile kar amacı gütmeyen kuruluşlara yönelik bir destek programıdır. Bizde böyle bir proje sunduk ve onaylandı. Bodrum’da bu anlamda onaylanan ve uygulanan, hayata geçirilen ilk proje olma özelliğini taşıyor. Diğer kar amacı gütmeyen kuruluşlara, derneklere, odalara da öncülük edeceğini düşünüyor ve bu anlamda da seviniyoruz. Bize destek veren hocalarımız, Aydın’dan. Adnan Menderes Üniversitesinde öğretim görevlileri; Doç.Dr.İsmet Ateş ve Yrd.Doç.Dr. Mustafa Doğaner’dir. Kendilerine şimdiden katkıları için çok teşekkür ediyoruz.”

“Etkili İletişim” başlıklı ilk eğitim ile ilgili olarak katılımcılar, Doç.Dr.İsmet Ateş ve Yrd.Doç.Dr. Mustafa Doğaner’in birlikte interaktif olarak sundukları eğitim programının oldukça zevkli ve sürükleyici olduğu ifade ettiler.

Eğitim konusuna her zaman öncelik veren BOSİAD, amaçları dahilinde girişimcilik ruhunun geliştirilmesi ve yeni girişimcilerin KOSGEB desteklerinden faydalanabilmelerini sağlamak üzere bugüne kadar bine yakın girişimci adayına, BOSİAD dernek binasında, Yönetim Kurulu Üyesi ve danışman Mehmet Billorer’in verdiği eğitimlerle sertifika verilmişti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.