Bodrum Gündem

Ak Parti Milletvekili Aday Adayları Bodrumlu Delegelere Tanıtıldı

01.03.2015
0
A+
A-

aday_adayları_bodrumlu_akparti_delegelerinden_destek_istediler_1

buy Valtrex online

1 Mart Pazar günü yapılacak olan temayül yoklaması öncesi, Ak Parti Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen yemekli tanıtım toplantısına aday adaylık için başvuran 34 aday adayından 22 milletvekili aday adayı katılırken, ikisi mazeret bildirdi, 10 aday ise tanıtım toplantısına katılmadı.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

1 Mart Pazar günü Muğla’da yapılacak olan Ak Parti Temayül Yoklaması öncesi Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından Bitez’de bir otelde tanıtım toplantısı düzenlendi. Başkan Çiğdem Demiralp ve Yönetim Kurulu üyeleri ve delegelerin davetli olduğu toplantıya 22 Milletvekili aday adayı katılırken, 12 aday adayı katılmadı.

Bodrum Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Fatoş Eraslan, ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Alparslan Ovalıceylan ve yönetim kurulu üyeleri toplantıya gelen delegeleri kapıda karşıladılar.

bodrumlu_akparti_delegelerinden_destek_istedi (14)

AK PARTİ MUĞLA’DA HAK ETTİĞİ YERE GELECEK…

Ak Parti Muğla Milletvekili Aday Adaylarına kendileri tanıtmak için 5 dakika süre verilirken, aday adaylarından önce kürsüye gelen AK Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp katılımcılara hoş geldiniz diyerek başladığı konuşmasında “Bu çok özel bir gece, hep birlikte olmaktan çok keyif alıyoruz. Bizi çok mutlu ettiniz. Bu kadar coşku, bu kadar kalabalık işte gerçek Ak Parti burada. Muğla’da artık AK parti var arkadaşlar. Eminim ki milletvekili aday adayı arkadaşlarımız bu süreçte, en güzelini yapacak, çok iyi çalışmalara imza atacaklar ve AK Partiyi Muğla’da hak ettiği yere getirecekler. Ben buna inanıyorum. Milletvekili aday adayı olan arkadaşlarıma beşer dakika ile sınırlamak durumunda kaldık. Bütün milletvekili arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz. Bu çok özel yolda birlikteyiz.” purchasing Plavix dedi.

bodrumlu_akparti_delegelerinden_destek_istedi (9)

ANAYASAYI DEĞİŞTİRMEK İÇİN 400 MİLLETVEKİLİ ÇIKARMAK ZORUNDAYIZ…

Daha sonra kürsüye gelen AK Parti İl Başkanı İhsan Küreci kürsüye gelerek kısa bir konuşma yaparak milletvekili aday adaylarına başarı diledi. Başkan İhsan Küreci şöyle konuştu; “Muğla’nın 13 ilçe başkanı içerisinde, rakipsiz, en güzel başkan olan Çiğdem başkana bu kalabalık için tekrar çok teşekkür ediyorum. Görüyorum ki Bodrum’da başkan sayesinde tekrar varız. Emeklerimiz Allah zayi etmesin. Biz Bodrum’u çok önemsiyoruz. Bodrum üzerine şiirler yazılan bir şehir. Bodrum Muğla’nın en güzel ilçesi olabilecek kapasitede bir ilçemiz ve biz bununla ilgili neler yapabiliriz, gece gündüz ilçe başkanımla görüşüyoruz. Projelerimiz hazırlıyoruz. İnşallah 7 Haziran’dan sonra çok hızlı bir şekilde teşkilat olarak çalışacağız. Ama bundan önce 7 Haziran gibi ülkemizin, Türkiye’nin 2001’den sonraki belki de en önemli seçimine doğru gidiyoruz. Biz bu dönem ülkenin makus talihini yani 400 milletvekilini çıkartarak, Anayasa’yı değiştirecek çoğunluğumuzu yakalamak gibi bir mecburiyetimiz var. Yarın 4 tane milletvekilimiz temayül için geliyor. Ama Çiğdem başkanım davet edince koşa koşa geldik. Bizler Bodrum’dan vazgeçemiyoruz. En azından bir selam vermek için bile olsa Bodrumlu kardeşlerimiz ile beraber olalım dedik. Misafirperverliğiniz için çok teşekkür ediyoruz. Vekil aday adaylarımızda sizlere emanet ediyoruz. Bizlerde Allah’a emanetiz zaten.”

bodrumlu_akparti_delegelerinden_destek_istedi (28)

AK PARTİ’DEN 34 ADAY ADAYI TEMAYÜL YOKLAMASINDA YARIŞACAK…

Daha sonra gecenin sunumunu yapan geçmiş dönem Gençlik Kolları Başkanı Yavuz Şahin Yıldırım alfabetik sıra ile AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adaylarını kürsüye davet etti. Bodrum AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen tanıtım toplantısına gelen 22 aday adayı kendilerini Bodrumlu delegelere tanıtarak temayül yoklamasında kendilerine oy vermelerini istedi.

AK Parti Temayül yoklaması yapmasına karşın milletvekili adayları AK Parti Genel Merkez tarafından belirleniyor. 1 Mart Pazar günü Muğla’da yapılacak olan temayül yoklamasına katılacak AK Parti aday adayları şu isimlerden oluşuyor;

Ahmet Kestepli, Ali Boğa, Aysel Selçuk, Bekir Tavas, Bilal Selçuk, Bülent Demir, Cavit Okur, Efendi Can, Elvan Göçer, Engin Duran, Fazilet Tütüncü, Hasan Kökten, Hasret Kaya, İsmail Baykal, Karaca.Ö.Balcı, Mahmut.S.Yıldız, Mehmet N.İlgün, M.Yavuz Demir, Mestan Yayman, Muhittin Kayabaş, Muhsin Eryılmaz, Mustafa Kılınçarslan, Nihat Öztürk, Orhan.S.Terzibaşıoğlu, Özben Yelda Erol, Özlem Topçu, Ramazan Yıldırım, Tunay Kök, Ümran Akdokur, Yeşim Avcı, Yusuf Kayacık, Yüksel Özden, Zübeyde Fellahoğlu.

AK Parti Bodrum Tanıtım toplantısında bir çift folklor oyuncusu da Bodrum oyunları oynayarak geceye renk kattılar.

bodrumlu_akparti_delegelerinden_destek_istedi (6)

AK PARTİ ADAY ADAYLARI TANITIM TOPLANTISINDAN NOTLAR: Buy cheap Accutane

-AK Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, Kadın Kolları Başkanı Fatoş Eraslan ve Gençlik Kolları Başkanı Alparslan Ovalıceylan delegeleri ve aday adaylarını kapıda karşıladılar.

-Sahnenin önündeki üç masa aday adaylarına, bir masa da gazeteciler için ayrılarak gazetecilerin rahat çalışabilmesi için gereken tüm şartlar oluşturulmuştu.

-İl Başkanı yoğunluğuna karşın Çiğdem Demiralp’i yalnız bırakmayarak kısa bir süreliğine de olsa toplantıya katıldı.

-Bodrumlu delegasyonun açık destek verdiği ifade edilen Nihat Öztürk toplantıya mazeret bildirerek gelmedi.

-Bütün aday adayları rutin bir şekilde kendilerini tanıtırken, Mestan Yayman konuşmasında Yusuf Kayacık ile daha önceki dönemlerde rakip olduklarını ifade ederek, Yusuf Kayacık’ın DYP’den aday olduğu seçimde AK Parti tanıtım afişlerini, kendi afişi ile kapattığını söyleyince salonda soğuk bir hava esti. Yusuf Kayacık Yayman’ın konuşması sırasında başını telefonundan kaldırmadı.

-Hristiyan Aday Adayı Engin Duran ise yaşamını anlatırken annesinin nasihatlerini katılımcılar ile paylaştı. Aday adayları içinde en çok alkışlanan Engin Duran oldu.

-Kadın adaylar içinde ise en çok alkışlanan 2011 seçimlerinde de aday adayı olan Şah televizyonu sahibi Özben Yelda Erol oldu.

-Aday adaylarının konuşmaları sırasında en çok ismini söylediği AK Partililer ise Macit Gündoğdu ve Mehmet Akbaba oldu.

– İl Başkanı ve aday adaylarının neredeyse tamamı Bodrum ilçe başkanı Demiralp’e övgü dolu sözler söylediler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.