Bodrum Gündem

Artık Adayınız Olmak İstiyorum, Deneyin Ve Görün

03.03.2015
0
A+
A-

order naltrexone  hüseyin_anıl_muğla_chp_aday_aday_ (10)

CHP geçmiş dönem İlçe Başkanlarından, eğitimci ve Yarımada Gazetesi’nin sahibi Hüseyin Anıl, 7 Haziran genel seçimleri için CHP’den Muğla milletvekili aday adayı olduğunu resmen açıkladı.

buy isotretinoin online Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum siyasetinin renkli isimlerinden kendi deyimi ile 40 yıllık siyasi mücadelenin içinde yer alan Hüseyin Anıl geçtiğimiz hafta CHP Genel Merkezine milletvekilliği aday adaylık başvurusunu tamamlamıştı. Anıl Bodrum CHP İlçe Başkanlığı önünde düzenlediği basın toplantısı ile aday adaylığını resmen açıkladı. Hüseyin Anıl milletvekilliği aday adaylığını açıklarken eşi Jale, kızı Ekin ve oğlu Başak ile gelini Gülşah Anıl destek vererek yanında durdular. Anıl her daim eşinin her daim arkasında durduğunu ifade ederek, eşi Jale Anıl’a teşekkür ederken, sesinin titrediği, Jale Anıl’ın ise gözlerinin dolduğu gözlendi.

Hüseyin Anıl’ın aday adaylık açıklamasına CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, Kadın Kolları Başkanı Ender Taşören, Gençlik Kolları Başkanı Sami Algın, Bodrum Belediyesi Meclis üyeleri ile birlikte CHP Milletvekili aday adayları Dr.Kerim Cangır ve Okan Özsu ve partililer katıldı.

hüseyin_anıl_muğla_chp_aday_aday_ (21)KONUŞMASINI DOĞAÇLAMA YAPTI…

Yazdığı konuşmasını Yaşar Kemal’in ölümü nedeniyle yırtıp attığını ve doğaçlama olarak konuşacağını ifade eden Hüseyin Anıl “Bugün final konuşmalarımdan biri de olabilir şayet seçilememiş olursam ama zafer konuşması da olabilir. İkisine de siz partililer ve Bodrum karar verecek. İpim, elim, parlamento yada jübilem sizin elinizde. Bugün, Yaşar Kemal’i toprağa veriyoruz. Kendisi, yıllar önce Bodrum’a konferans vermeye gelmişti. İnce Mehmet’i içselleştirmiş ve kendisine hayran bir öğretmen olarak gözlerinin içine bakarak onu dinledim. Konuşma sonrası soru cevap bölümüne geçildi ve kendisine bir soru sordum. Dedim ki; İlkokul 3. sınıflara okutulan kitapta Ali baba ve kırk haramiler diye bir parça var. Bu hikayede, bulduğu hazineyi sahiplenen bir Ali Baba var. Oysa bu gömüyü karakola ya da jandarmaya teslim etmesi gerekiyordu. Ben bu parçadaki ana fikri öğrencilerime nasıl anlatacağım, diye sordum. O da bana senin başın beladan kurtulmaz dedi. Öğretmenlik hayatım gerçekten de sürgünlerle geçti, başım beladan kurtulmadı. Bugüne kadar da aynı ideolojiyi sürdürdüm.” dedi.

hüseyin_anıl_muğla_chp_aday_aday_ (24)

65 YAŞINDA BİBER GAZI YEDİM, ŞERBET OLDU…

Bodrum’un ve Muğla’nın tanınmış ve renkli bir kişiliği ile dikkat çeken siyaset adamı Hüseyin Anıl, “Yargılanmayı da sorgulanmayı da gözaltını da iyi bilirim. Geçtiğimiz aylarda özelleştirilen Yeniköy, Yatağan termik santrallerindeki direnişlerde işçi kardeşlerimizin yanlarında oldum. Milas’ta yapılan korsan eyleme katıldım 65 yaşında biber gazı yedim. Şerbet gibi geldi. Asla teslim olmadım. Yaşanan sorunları kendi medyam da gündeme taşıdım. Pina Yarımadasında yaşanan Halep Çamı katliamına karşı çıktım. 3. Otellerini, koca koca binaları oraya dikiyorlar. Bende Bodrum’dan bunları durdurmak için adayım.” dedi.

hüseyin_anıl_muğla_chp_aday_aday_ (18)

BODRUM’A HİZMET GELMİYOR…

Konuşmasında Ak Parti iktidarını çok sert sözlerle eleştiren Anıl, Bodrum’un merkezi hükumetin desteğini alamadığını söyleyerek, “50 yıldır Bodrum’a verilmiş hiçbir şey yok. Su verdik dediler neredeyse patlamalardan dolayı insanlar ölüyordu. Hastane yok, Yarımadanın hiçbir yerinde yol yok. Torba’da Kadıkalesi, Akyarlar üzerinden Yarımadayı turlayın iki buçuk saat sürer. Alt yapımızda, biyolojik arıtmanın yeterince yapılmadan denize verildiği bir sürü derdimiz var. Devlet yanımızda yok, bütün bunlara karşı bir beklentimiz var mı? Hayır yok. Ne var, ayakkabı kutuları var, para sayma makineleri var, Rıza Sarraf var” cheap Clonidine ifadelerini kullandı.

hüseyin_anıl_muğla_chp_aday_aday_ (39)

ARTIK ADAYINIZ OLMAK İSTİYORUM…

Muğla’yı ve Bodrum’u bilen biri olarak yetki istediğini vurgulayan Anıl bu güne kadar herkesin ölüsünde, dirisinde, iyi gününde de, kötü gününde de yanlarında olduğuna vurgu yaptı. Anıl konuşmasının sonunda yumruğunu sıkarak; “Yetki istiyorum arkadaşlar. Başka bir şey istemiyorum. Hep aday adayı kalmak istemiyorum adayınız olmak istiyorum. Deneyin bir görün” dedi.

Basın toplantısının sonunda Dr. Alim Ekinci’nin gelini Yasemin Ekinci’ye CHP rozeti takılmasıyla sona ererken Hüseyin Anıl herkesi ölümü ile Bodrum’u yasa boğan minik kız Yosun’un cenaze törenine katılmaya çağırdı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.