Bodrum Gündem

Ortakentli Kadınlar Seçim Startını Verdiler

24.03.2015
0
A+
A-

order diflucan  Ortakentli-Kadınlar-Seçim-Startını-Verdiler

buy Premarin online Order Retin-A online Bodrum Belediye Meclis Üyesi Ali Öztürk, Ortakent Mahallesinde Cumhuriyet Halk Partisi kadın kolları ile yemekli bir toplantıda bir araya geldiler.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum Belediye Meclis Üyesi Ali Öztürk’ün Ortakent Mahallesinde çalışan partili kadınlara yönelik verdiği yemeğe, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, Kadın Kolları Başkanı Ender Taşören ve çok sayıda partili kadın katıldı.

Yemeğe eşi ve çocukları ile katılan belediye meclis üyesi Ali Öztürk 8 Mart Kadınlar gününde bir araya gelmek istediklerini ancak çeşitli nedenlerden dolayı bu güne ertelediklerini kaydetti. Öztürk 30 Mart yerel seçimlerinde alın teri döken ve emek harcayan kadınlar ile bir araya geldiklerini ifade ederek şunları söyledi;

“Bu akşam kendi bölgemizde 30 Mart seçimlerinde bize ve partimize emek veren bütün kadın kollarımızla alakalı olarak bir ahde vefayı yerine getirmek istedim. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla bu arkadaşlarımızı birlik ve beraberliğimizi daha da perçinlemek adına bir araya getirdik. İnşallah amacına da uygun bir şey olmuştur. Seçimde bize destek olan lokomotif görevi yapan kadınlarımız burada.”

İlçe Başkanı Seymen ile Kadın Kolları Başkanı Taşören ve Ortakent Kadın Kolları üyeleri seçim sürecinde nasıl bir çalışma yürütüleceği konusunda görüş alışverişinde bulundular. Ortakentli kadınlar yemekten son derece memnun olduklarını ve partilerinin iktidara gelmesi için her türlü çalışmanın da içinde yer alacaklarını ifade ettiler.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.