Bodrum Gündem

SON DAKİKA !!! CHP İLÇE SEKRETERİ ŞAHABETTİN DOĞAN İSTİFA ETTİ

SON DAKİKA !!! CHP İLÇE SEKRETERİ ŞAHABETTİN DOĞAN İSTİFA ETTİ
25.03.2015
0
A+
A-

şahabettin_doğan_chp_yönetiminden_istifa_etti_bodrum_gundem

21 MART EĞİLİM YOKLAMASINDA BODRUMDAN MİLLETVEKİLİ ADAYI ÇIKARILAMADIĞI İÇİN İSTİFA ETTİ…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe sekreteri Şahabettin Doğan, CHP İlçe Yönetim kurulu üyeliği ve İlçe Sekreterliği görevlerinden istifa ettiğini Valtrex buy online açıkladı.

21 Mart Cumartesi günü Muğla’da yapılan Cytotec cheap eğilim yoklaması sonuçlarını değerlendirdiğinde genelde İlçe Yönetimini ve ilçe sekreteri olarak kendisini başarısız olarak gördüğünü ve bu nedenle istifa kararı aldığını söyleyen Doğan, 25 Mart 2015 itibarı ile dilekçesini ilçe yönetimine sunduğunu belirterek şuanda konuyla ilgili başka bir yorumda bulunmayacağını kaydetti.

Geçtiğimiz hafta Bodrum Belediye Meclis üyeliğinden ve CHP’den istifa eden Tuğrul Acar’ın ardından, İlçe yönetiminden Şahabettin Doğan’ın da istifa etmesi CHP’de uzun zamandır üstü kapalı olarak süren tartışmaların alevleneceğinin habercisi gibi görünüyor. 7 Haziran genel seçimlerine az bir süre kalan bu gelişmeler karşısında ilçe Başkanı Recai Seymen ile İlçe Yönetiminin ne order colchicine karar vereceği önümüzdeki günlerde Bodrum siyaset kulislerinin en önemli gündem maddelerinden biri olacak gibi görünüyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.