Bodrum Gündem

Reis Yazıcıoğlu Bodrum’da Anıldı

27.03.2015
0
A+
A-

BBP’NİN EFSANE BAŞKANI MUHSİN YAZICIOĞLU ANILDI…

25 Mart 2009’da geçirdiği helikopter kazasında hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi (BBP) kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu, vefatının 6. yılında Bodrum’da da anıldı.

Promethazine without prescription Bodrum Gündem Haber
Bodrum BBP İlçe Başkanlığı, Yazıcıoğlu için Nurol Kültür Merkezi’nde düzenlediği anma programı çerçevesinde lokma dağıttı. Yatsı namazında mevlit okutan BBP İlçe Başkanlığı’nın etkinliğine, BBP İl Başkanı ve Muğla Milletvekili Adayı Harun Akın ve Alperen Ocakları İl Başkanı Ali Gökalp ile partililer katıldı.
HEPAR İl Başkanı Mehmet Uysal da partilileriyle birlikte Yazıcıoğlu’nu anma gecesine gelenler arasındaydı. Kur’an-ı Kerim okutulan gecede, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Muhsin Yazıcıoğlu’nun hayatını ve son anlarını anlatan bir sinevizyon sergilendi.
BBP İlçe Başkanı Mustafa Kıroğlu, Yazıcıoğlu’nu ölümünün 6. yılında özlemle andıklarını belirterek şunları söyledi:  “Rahmetli Uğur Mumcu’yu kimler öldürdüyse, aynı eller Muhsin Yazıcıoğlu’nu, Recep Yazıcıoğlu’nu ve nice güzel insanlarımızı öldürmüştür. Uğur Mumcu’ya da, vefatının 6’ncı yılında genel başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’na da rahmet diliyorum. Bu tarih ve bu coğrafya, bu cinayetlerin hesabını mutlak surette soracaktır”
Alperen Ocaklı gençlerin şiirler okuduğu gecede kısa bir konuşma yapan BBP İl Başkanı Harun Akın da, “Biz bu davanın neferleri olarak 25 Mart 2009’dan beri hiç yaz yaşamadık, hergün üşüyoruz” dedi.
Yazıcıoğlu’nun büyük birlik hayaliyle yaşadığını, Ortadoğu’dan Balkanlara, Kafkasya’dan Orta Asya ile Türkistan’a uzanan 2 milyonluk Türk İslam coğrafyasının kanayan yaralarını dindirmek için ömrü boyuca çaba sarfettiğini anlatan Akın, Cialis online “Bu yola ve davaya baş koyan liderimizi, birileri ‘elim kaza’ dese de hain bir suikaste kurban verdik. Yazıcıoğlu ile yine suikaste kurban giden aydınlarımızın cinayetlerindeki hain ve kirli ellerin ortaya çıkarılmasında gereken adımların atılmasını istiyoruz” diye konuştu.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.