Bodrum Gündem

BODRUM MHP’DE SEÇİM STARTINI VERDİ…

21.04.2015
0
A+
A-
isotretinoin without prescription
mhp adayları bodrumda (5)Milliyetçi Hareket Partisi Muğla Milletvekili Adayları seçim çalışmalarına Bodrum’dan başladılar. 7 Haziran Seçimlerinde milletvekili adayı olan  Mehmet Erdoğan, Prof.Dr. Peyami Cinas, Asım Başaran, Ferhat Yüksel, Nuri Öztürk ve Nazmi İyibilir gazetecilere ve partililere kendilerini tanıttılar.
Bodrum Gündem Haber
Sabah saatlerinde Cevat Şakir Caddesi üzerindeki MHP İlçe Başkanlığı binasında düzenlenen tanıtım toplantısına, İlçe Başkanı Mehmet Tosun ev sahipliği yaptı. Toplantıda, MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, 25. Dönem Milletvekili adayları Mehmet Erdoğan, Prof.Dr. Peyami Cinas, Asım Başaran, Ferhat Yüksel, Nuri Öztürk ve Nazmi İyibilir ile MHP’li Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.
Toplantının açılışını yapan MHP Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Tosun, tüm vatandaşların üç aylarını kutlayarak başladığı konuşmasında şunları söyledi; Dapoxetine online “Bugünden itibaren MHP olarak seçim çalışmalarımızı Bodrum’dan başlatıyoruz. Bizler Bodrum ilçe teşkilatı olarak her adayımıza mümkün mertebe yardımcı olmaya çalışacağız. Genel merkezimizin ve İl başkanlığımızın emrinde seçim çalışmalarımızı arttırarak devam edeceğiz. Hedefimizin Muğla’dan mümkün olduğu kadar fazla sayıda milletvekili çıkarmak ve MHP’yi iktidar yapmak. Bunun için uğraşıyoruz, var gücümüzle çalışacağız ve iyi bir sonuç elde etmeyi planlıyoruz”
Mehmet Tosun’un ardından konuşan MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, MHP’nin 3 Mayıs günü seçim bildirgesinin açıklanacağını belirterek “MHP’den 6 aday arkadaşımız ile Bodrum’dan başlayıp Seydikemer’de bitireceğimiz bir yarışa başladık. Bizler her zaman birlik ve beraberlik içinde, din, dil, ırk ayrımı yapmadan, ben Türküm diyen herkesi kucaklayan bir partiyiz. MHP iktidarına az bir zaman kaldı, emin adımlarla ilerliyoruz. Bunun için çok değerli dava arkadaşlarımız ve milletvekili aday arkadaşlarımız ile iyi bir çalışma yaparak iktidara ulaşacağız” dedi.
İl Başkanı Korkmaz’ın ardından Muğla Milletvekili adayları sırayla kendilerini tanıttı.
MHP’nin Bodrum’dan Muğla Milletvekili 3. sıra adayı olan Asım Başaran tanıtım toplantısında “Malumunuz, Türkiye yeni bir genel seçime gidiyor. Beni Bodrum olarak hepiniz tanıyorsunuz. Ben, bu yarışta geçmişinde Bodrumumuza, Muğlamıza, davamıza, anlı şanlı hizmetleri bulunmuş, büyük dava adamları bizim önümüzdeki sıradaki adaylarımızın çalışmalarıyla birlikte bu seçim kampanyasını sürdüreceğiz. İnşallah Bodrumumuza, Muğlamıza, Türkiyemize hayırlı olur” şeklinde konuştu.
Asım Başaran’ın ardından söz alan MHP Muğla 2. sıra milletvekili adayı Prof.Dr. Peyami Cinas, 26 yıl öğretim üyeliği yaptığını ifade ettiği konuşmasında; fluconazole without prescription “1975 yılında Muğla’da ülkücü hareketin tohumlarını başlatan ve ilk ülkü ocağı kurucu başkanı olma fırsatını elden birisiyim. O nedenle teşkilatta yetişmiş, teşkilatı bilen, bu davayı bilen ve bugüne kadar çizgisinde hiç bir değişiklik olmayan bir kişi olarak bugün de MHP’nin milletvekili adayı olarak karşınızdayım. Kişiler geçicidir, ben bu partiyi temsilen varım ama bu dava hep var” dedi.
Tanıtım toplantısında son konuşmayı yapan, Muğla’dan MHP 1.sıra adayı ve MYK Üyesi Mehmet Erdoğan ise hükümetin politikalarını eleştirerek şunları söyledi;
“MHP, bu seçime çok önem verdi. Önce İlçe sonra İl kongrelerimizi yaptık. Daha sonra Nevruz günü 11. olağan genel kurultayımızı gerçekleştirdik. Adaylarımızı belirledik ve önümüzdeki günlerde de seçim beyannamemizi açıklayarak MHP’nin iktidar yolundaki son çıkışını gerçekleştirmiş olacağız. Bu yolda işimiz zor çünkü karşımızda, kural, yasa, anayasa tanımayan ve siyaset ahlakına uymayan bir güruh var. Ancak hiç bir Cumhurbaşkanı olduğunun farkında olmayan zat-ı muhterem meydan meydan oy dilenmekte”
Ak Partinin iç güvenlik ve ekonomi politikalarını da eleştiren Erdoğan, Türk milletinin artık her şeyi gördüğünü söyledi. Aday tanıtım toplantısının ardından CHP üyeliğinden ayrılarak MHP’ye üye olan Şerif Çelikkıran’a parti rozet takıldı.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.