Bodrum Gündem

TURMEPA GENÇLERE DENİZ TEMİZLİĞİ BİLİNCİ AŞILIYOR…

21.04.2015
0
A+
A-

turmepa-gençlere-deniz-temiliği-bilinci-aşılıyor-(9) buy Indocin TURMEPA Başkanı Yaman Olgaç ve Genel Sekreter Ethem Güzelgün gençlere temiz çevre, temiz Deniz ve derneği tanıtıcı konularında bilgi verildi, küçük çaplı sahil temizliği yapıldı. purchase orlistat

Bodrum Gündem Haber Xenical order

Deniz Temiz Derneği/TURMEPA Bodrum Şubesi organizasyonunda, Bodrum TED Koleji İlk Öğretim öğretmenleri ve öğrencileri grubu okulun EKO Okullar programı (yeşil bayrak ödüllü) çerçevesinde, temiz çevre temiz deniz konularında bilgi edinmek, TURMEPA gönüllüsü olmak ve toplum yararına çalışan sivil toplum kuruluşlarını tanımak amacıyla Bitez Yalısında (gemi bağlama iskelesi) küçük çaplı bir çevre/sahil temizliği gerçekleştirdi.

Sahil temizliği öncesinde öğretmen ve öğrencilere Bitez Belediye kafeteryada Dernek Başkanı Yaman Olgaç ve Genel Sekreter Ethem Güzelgün tarafından temiz çevre temiz Deniz ve derneği tanıtıcı konularında bilgi verildi. Başkan Olgaç denizlerin temizliği ve çevrenin korunması ile ilgili bilincin küçük yaşlarda verilmesinin önemine dikkat çekti.

Öğretmen ve öğrenciler tarafından yapılan sahil temizliğinde 5 torba pet şişe, plastik torbalar, teneke kutular, cam şişeler, karton kutular, halatlar ve benzeri çöpler toplandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.