Bodrum Gündem

16.ULUSLARARASI BODRUM DANS FESTİVALİ MAYIS SONU BAŞLIYOR

16.ULUSLARARASI BODRUM DANS FESTİVALİ MAYIS SONU BAŞLIYOR
24.04.2015
0
A+
A-

cheap Paxil 16_Uluslararası-Bodrum-Dans-Festivali-Mayıs-sonu-başlıyorBodrum Dans Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret ederek, 26-31 Mayıs 2015 tarihleri arasında yapılacak olan 16. Uluslararası Bodrum Dans Festivali hakkında bilgi verdi. Buy Orlistat

Bodrum Gündem Haber 

Bodrum Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarete; Bodrum Dans Kulübü Başkanı Fatih Özvezneci ile yönetim kurulu üyelerinden Fatma Şahbaz ve Emel Akın katıldı.

Festival ile ilgili bilgiler veren Bodrum Dans Kulübü Başkanı Fatih Özvezneci, “Geçtiğimiz hafta, Yokuşbaşı Mahallesi’nde faaliyete giren Bodrum Dans Kulübü Gençlik ve Kültür Sanat Merkezi’nin açılış kurdelesini bizimle beraber kesen Belediye Başkanımız Mehmet Kocadon’a iadeyi ziyarette bulunarak Bodrum Dans Kulübü’ne verdiği desteklerinden dolayı kulübümüzün logo imajı olan bir heykelciği de hediye ettik. Bu yıl Bodrum Belediyesinin de destekleriyle 26-31 Mayıs 2015 tarihleri arasında yapılacak olan 16. Uluslararası Bodrum Dans Festivali hakkında da kendisine bir ön bilgilendirmede bulunduk. Ayrıca Başkanımız Mehmet Kocadon’u, 9 Mayıs 2015 Cumartesi günü Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezi’nde sahneye koyacağımız ‘Zeybeğin Doğuşu – Çanakkale’ adlı gösterimize de davet ettik.” buy Lasix online dedi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da, Bodrum Dans Kulübü’nün ziyareti için Fatih Özvezneci ve yönetim kurulu üyelerine Bodrum’un sosyal ve kültür yaşamına sunmuş oldukları katkılar nedeniyle teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.