Bodrum Gündem

BODTO MOSKOVA EMLAK FUARINA KATILDI…

BODTO MOSKOVA EMLAK FUARINA KATILDI…
24.04.2015
0
A+
A-

BODTO-MOSKOVA-EMLAK-FUARINA-KATILDI_1 get Valtrex buy brand Levitra Bodrum Ticaret Odası (BODTO) 10-11 Nisan 2015 tarihleri arasında Rusya’nın Başkenti Moskova’da Tishinka fuar merkezinde düzenlenen Emlak fuarına katıldı. 32 ülkeden 150 firmanın yer aldığı fuarda BODTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya BODTO standına ev sahipliği yaptı.

Retin-A online
Bodrum Gündem Haber

Emlak fuarında Bodrum’u tanıtıcı Rusça broşür ve haritalar da dağıtıldı, bunun yanı sıra Bodrum’un özgün değerlerinin anlatıldığı objeler standı ziyaret eden yabancı konuklara hediye edildi. Türk-Rus İş Adamları Derneği’nin de ziyaret ettiği BODTO standı çeşitli iş görüşmelerine sahne oldu ve Bodrum’un tanıtılmasına katkı sağladı.

Bodrum.com.ru firmasının katkılarıyla açılmış olan Bodrum Tanıtım Ofisi personelleri fuar boyunca Bodrum tanıtımına katkı sağladılar. Rusların, Antalya ve Alanya firmaları stantlarına yoğun ilgi gösterdikleri ve Bodrum’u yeterince tanımadıkları tespitini yapan BODTO, Bodrum’un Rusça konuşulan ülkelerde tanıtımının yapılması için projeler geliştirmeye hazırlanıyor.

BODTO ayrıca gelecek dönemde de yurtiçi ve yurtdışı fuar araştırmalarına devam ederek Bodrum iş hayatına ve sosyo-kültürel tanıtımlara katkı vermeye devam edecektir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.