Bodrum Gündem

VATANDAŞ SORUYOR “BURASI BODRUM’UN BİR PARÇASI DEĞİL Mİ?”

24.04.2015
0
A+
A-

 

order Viagra 3

 

 

 

Bodrum’un en güzel yerlerinden birisi olan ve bölgede yaşayan vatandaşların “cennet” olarak nitelediği Bağla-Akyarlar bölgesinde vatandaşlar artık çileden çıkmış durumda.

Bodrum Gündem Haber

Özellikle Ortakent-Yahşi sahil yolundan itibaren Bağla – Akyarlar arasındaki yolda oluşan çukurlar ve bozulan yol, bölge halkının büyük tepkisine neden oluyor. Her gün yüzlerce aracın geçtiği yolda sürücüler hatta yayalar bile zor anlar yaşıyor.

Neredeyse her 20 metrede bir yamalı olan yolu her gün kullanan dolmuş şoförleri de duruma tepkili. Gazetecilerin “yollarınız nasıl” sorusuna cevap veren Ahmet Yayla, yolların berbat durumda olduğunu söyledi.

Yetkililerin kendilerine “Yapıyoruz, yapıyoruz” dediklerini ifade eden Yayla, şunları söyledi: “Yapılan hiç bir şey yok. Gidiyoruz geliyoruz arabalara yazık günah, insanlara yazık günah. Başkanımızdan bir çare bekliyoruz. Uzun süreden beri yollarımız bu şekilde. Doğru düzgün bir çalışma yapılması sadece yama yapıldı. Esnaf dertli, esnafın müşterisi gelmiyor. Yarımadadan kimse gelmiyor. Esnaf kan ağlıyor. Buna bir çözüm bulmaları lazım” cheap methocarbamol dedi.

Yunus Günteke ise Bodrum’un en güzel yerinde olduklarını ancak yollar yüzünden büyük sıkıntılar yaşadıklarını kaydetti. Yolların perişan durumda olduğunu anlatan Günteke, şunları söyledi: “Bodrum’un en güzel yerindeyiz. Ama yollarımız perişan bu şekilde nasıl olacak bilmiyorum. Yollarımızın bu şekilde olması işlerimize kötü olarak yansıyor. Vatandaş Turgutreis tarafından dolaşıyor o tarafta oldukça güzel yol var ama burası bu şekilde. Haziran ayında yapılacak deniyordu ama o tarihte de yapılırsa turizm aksar. Çok geç kalındığını düşünüyorum” dedi.

Yaklaşık 4 yıldır Bodrum’da yaşamını sürdüren İsmail Hakkı İzmirli de, yollara tepki gösteren onlarca vatandaştan bir tanesi. İzmirli, aracında bulunan kişilerin yolculuk sırasında midesi bulandığını ve hep şikayet aldığını vurgulayarak, şöyle konuştu: “Bu ara yollara Bodrum Belediyesi bakmıyor. Küçük şehirken de öyleydi, büyükşehirken de bu şekilde. Niye Yalıkavak, Torba yolu çok güzel de Akyarlar, Bağla, Gümüşlük yolu en berbat yol. Buna daha yorum yapamıyorum. Ben buraya taşınalı 4 sene oldu. Şu yollardan geçirdiğim insanlar da rezil oluyor. Arkada oturan kişiler midem bulandı diyor. Burası Bodrum’un bir parçası değil mi? Neden ilgilenilmiyor?” dedi.

Güzergahı her gün kullanan ve bölge halkının ulaşımını sağlamaya çalışan bir dolmuş şoförü ise kötü olan yolda bozulan aracını tamir ettirmek için neredeyse her gün sanayide olduğunu anlatarak, “Böyle rezillik görmedim. Bir gün değil her gün sanayiden çıkmıyorum. Yetkililer buna bir el atması lazım” buy Clonidine diye konuştu.

Öte yandan Kent haber muhabirleri hareket halindeki araçlarından kameralarını kayda geçirerek, yol güzergahının bir bölümü ekranlarınıza taşıdı. Bu görüntüleri izleyen bir yetkilinin bu duruma bir çare bulmasını ve bölge halkının çığlıklarına kulak vermesini diliyoruz.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.