Bodrum Gündem

YAT İHRACATINDA TÜRKİYE 1.’LİĞİ BODRUM’UN…

YAT İHRACATINDA TÜRKİYE 1.’LİĞİ BODRUM’UN…
24.04.2015
0
A+
A-

YAT_İHRACATINDA_TÜRKİYE_1_BODRUMUNYat ihracatında 2014 yılında zirveye çıkan Agantur firmasının ortaklarından Mustafa Özkalay, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile başkanlık makamında bir araya geldi.

Bodrum Gündem Haber Buy Levitra

2014 yılında Türkiye genelinde en çok yat ihracatı yapan Agantur Yatçılık San ve Tic. A.Ş. ortaklarından Mustafa Özkalay, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti. 2014 yılında Türkiye genelinde en çok yat ihracatı yapan şirket olarak belge aldıklarını söyleyen Özkalay; “Gemi ve Yat İhracatçı Birlikleri Üyesi olan firmalar arasında, 2014 yılı içerisinde yaptıkları ihracat tutarına göre sıralama yapılarak verildi. Firmamız 2014 senesi Gemi ve Yat İhracatçı Birliğinin, en yüksek ihracatı yaparak yat ihracatı dalında birincilik ödülünü aldı.  Agantur Yatçılık 2014 yılında; birisi 38 metre, diğeri ise 24 metre olmak üzere iki adet yatın ihracatını yaptı.” dedi.

buy Combivent online Başkan Kocadon, Yatçılık Sektörünün İyileştirilmesi İçin Mücadele Ediyor…

Yat turizminin ve yatçılığın Bodrum için büyük önem taşıdığını ifade eden Başkan Kocadon, purchase Baclofen 10 mg “Sektörde başarılı işler yapan işletmelerimizi öncelikle kutlamak istiyorum. Yatçılık sektörünün yaşatılması için uzun yıllardan beridir bu sektöre emek veren tüm işletme sahibi ve çalışanlarına da Bodrum’un adını en iyi şekilde dünyaya duyurdukları için Bodrum halkı adına da teşekkür ediyorum. Bodrum markasını geliştirirken, Bodrum’un değerlerini korumak da bizim en büyük görevimiz. Bodrum Belediye Başkanı olarak en büyük hedeflerimden biri de; ilk kez Bodrum’dan başlatılan mavi yolculuk gibi, Bodrum tersanelerinde üretilen Bodrum guletleri gibi Bodrum’a değer kadar bu gibi faaliyetlerimizi koruyup iyileştirerek gelişimini sağlamaktır.” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.