Bodrum Gündem

HALKIN ELEKTRİK KABLOLARINI BİLE ÇALMAYA ÇALIŞIYORLAR…

HALKIN ELEKTRİK KABLOLARINI BİLE ÇALMAYA ÇALIŞIYORLAR…
28.04.2015
0
A+
A-
kabloları-çalarken-yakalandı-bodrum-gündemBodrum’da Aydem ekiplerince devam eden elektrik hatlarını yer altına alma çalışmaları sırasında bir kişinin bakır telleri keserek hırsızlık yapmaya çalması son anda güvenlik ekiplerince önlendi.
Bodrum Gündem Haber buy isotretinoin online
İddiaya göre, gece saatlerinde Gümbet Mahallesi Osman Nuri Bilgi Caddesi üzerine Aydem ekiplerince başlatılan elektrik hatlarını yer altına alma çalışması yaptığı bölgede bir kişi hırsızlık girişiminde bulundu.
Açık olan hatları gören kişi, bölgede kimsenin bulunmadığını sanarak bakır boruyu kesmeye başladı. Bölgede nöbet tutan iki güvenlik görevlisi, hırsızlık olayını fark ederek şüpheliye bağırmaya başladı. İki kişinin yanına geldiğini fark eden şüpheli tarlada bir süre izini kaybettirdi.
Haber verilmesi üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri şüpheliyi gören bir kişiyi sivil polis otosuna alarak çevrede araştırma yaptı. Şüpheli, polis ekiplerince yapılan çalışmanın ardından Gümbet dolgu alanında yakalandı.
Polis otosuna alınan şüpheli, teşhis ettirildikten sonra Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Öte yandan olayın ardından bölgeye gelen şirket yetkilileri, gündüz saatlerinde bazı kişilerin bölgede sürekli dolaşmasından şüphelendiklerini ve böyle bir hırsızlık girişiminin olacağını düşünerek daha önceden böyle bir tedbir aldıklarını söyledi.

Anti Fungal

Strattera online

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.