Bodrum Gündem

POMPALI TÜFEKLE SALDIRDILAR…

28.04.2015
0
A+
A-
Topamax 100 mg buy Ventolin
bodrumda_işyerine_pompalı (1)Bodrum’da bir işletmeye pompalı tüfekle silahlı saldırı düzenlendi.
Bodrum Gündem Haber
Olay geçtiğimiz gece sabaha karşı Turgutreis Mahallesi 7005 sokakta bulunan bir işletmede meydana geldi. Turgutreis Mahallesinde yaşayan inşaat işçisi Murat Aslan yaklaşık 8 yıl önce geçirdiği bir iş kazasından dolayı tazminat davası açtı. 20 gün önce yaklaşık 40 bin Lira tazminat kazanan Aslan’a bir arkadaşı davada tanıklık etti.
İddiaya göre, Murat Aslan’ın kazandığı tazminat davasında tanıklık eden A.B. paranın yarısını istedi. Aslan bunu kabul etmeyince tehdit edildiğini iddia ederek Turgutreis Jandarma Karakol Komutanlığına şikayette bulundu. Geçtiğimiz Cumartesi günü jandarmaya ifade veren Murat Aslan şahıstan şikayetçi oldu.
Aynı günün gecesinde Murat Aslan’ın eşi Fadime Aslan’ın işlettiği restorantın önüne bir araç yanaştı. Saat 05.00 sularında, plakaları sökülmüş beyaz bir araçtan inen bir kişi, aracın bagajından çıkardığı pompalı tüfekle işletmeye defalarca ateş etti. Olay anı ise çevredeki başka bir işyerinin güvenlik kamerasınca saniye saniye kayıt edildi.
Fadime Aslan tarafından işletilen ve yöresel yemeklerin satıldığı işletmenin camları kırıldı. İşyerinin içerisindeki duvarlar ve çerçeveler saçmalardan dolayı delik deşik oldu. İşletme sahibi Fadime Aslan yaşananları şu sözlerle anlattı;
purchase Topamax “Geçmişte eşimin geçirdirdiği iş kazasından dolayı şahitlik eden bir şahıs, eşimin kazandığı davadan haracını istedi açık açık. Eşimde ben sana vermem deyince. Akşam saatlerinde bir kaç kişiyi dükkana göndererek eşimi tehdit ettiler. Eşim de bunları kovaladı, daha sonra sabah 5’e karşı pompalı silahlarla dükkana ateş etmişler. Biz evdeydik jandarma haber verdi bize de”
3 çocuk annesi Fadime Aslan yaşadıkları olaydan dolayı korku içinde olduklarını ifade etti. Olayı gerçekleştiren şahısların kimliklerinin belirlendiğini söyleyen Aslan, şahısların jandarma tarafından arandığını dile getirerek “Eşim durmuyor dükkanda, burası benim. Kendisi sürekli inşaat işlerinde çalışıyor. Bu şahıslar buraya bir daha gelse ben ne yapacağım” dedi.
Olay anının kayıtlı olduğu güvenlik kamerası görüntülerinde kapşonlu bir şahsın bir süre işletmenin bulunduğu sokakta dolaştığı, daha sonra beyaz bir araçla restorant önüne gelerek pompalı tüfekle ateş ettiği görülüyor. Bir kaç el ateş eden zanlı, daha sonra kendisini bekleyen araca binerek olay yerinden uzaklaşıyor. Kayıtlarda ayrıca olaydan kısa süre sonra jandarma ekiplerinin bölgeye gelerek inceleme yaptıkları görülüyor.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.