Bodrum Gündem

HIRSIZLARDAN BİRİ CEZAEVİ FİRARİSİ ÇIKTI

04.05.2015
0
A+
A-

buy Viagra Gold unnamedYalıkavak Mahallesinde hırsızlık olayına karıştıktan sonra Gümbet Kavağında kaza yapan hırsızların aracından çalıntı malzemeler, üstlerinden ise sahte kimlikler çıktı. Zanlılardan birinin cezaevi firarisi olduğu ortaya çıktı.

Toradol online Bodrum Gündem Haber Generic Topamax

Geçtiğimiz gün sabaha karşı Yalıkavak Mahallesi Geriş Mevkindeki 3 ayrı evden hırsızlık yaptıktan sonra polis ekiplerinin takibe başladığı araç Konacık Kavşağında dur ihtarına uymayarak Gümbet Kavşağında kaza yapmıştı.

34 TM 1133 plakalı otomobil içindeki 5 şüpheli Gümbet Kavşağında 48 NK 895 plakalı servis minibüsne çarpması sonucu meydana gelen kazada minibüs şoförü ile birlikte 6 kişi yaralanmıştı.

Kaza sonra yaralanan 5 şüpheli Bodrum Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmış olayda kullanılan 34 TM 1133 plakalı otomobil ise Asayiş Şube Büro Amirliği önüne çekilmişti.

Sahte Kimlik Taşıyanlardan Biri Firari Çıktı…

Olay sonrasında yürütülen soruşturma kapsamında 5 şüphelinin üzerinden çıkan kimliklerin sahte olduğu anlaşıldı. Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri tarafından yapılan araştırmalarda zanlıların gerçek isimlerinin Abdurrahman A., Heval Y., Alaattin A., Oğuzhan D. ve Erdal S. olduğu ve daha öne birçok hırsızlık ve evrakta sahtecilik olaylarına karıştıkları belirlendi.  Soruşturmayı derinleştiren polisler zanlılardan Alaattin A.’nın cezaevi firarisi olduğu ve tespit edildi.

İşlemleri tamamlanan şüphelilerden Heval Y. ile Alaattin A. adliyeye sevk edildi. Durumları ağır olan 3 yaralıdan 2’sinin tedavisi Bodrum Devlet Hastanesinde araç içinde sıkışan Erdoğan S.’nin tedavisine ise Muğla’da devam ederken mahkeme 5 zanlının da tutuklanmasına karar verdi. Heval Y. ile Alaattin A. cezaevine kapatılırken hastanedeki 3 zanlının ise tedavilerinin ardından cezaevine sevk edilecekleri bildirildi.

Çalınan Malzemeler Araçtan Çıktı…

Zanlıların kullandığı araçta yapılan incelemede ise, 2 bin liraya yakın nakit para, 8 adet cep telefonu, 1 adet ıpat, fotoğraf makinesi, kol saatleri ve altın takılar ile hırsızlık olayında kullanılan çakı ve tornavida çıktı. Çalınan malzemelerin sahiplerine teslim edildiği bildirildi.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.