Bodrum Gündem

NAYİL KABAK, SEVENLERİNİN GÖZ YAŞLARI ARASINDA DEFNEDİLDİ…

05.05.2015
0
A+
A-

Proscar buy order misoprostol online nayil kabak (4)Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle dün yaşamını yitiren fotoğraf Sanatçısı Nayik Kabak, sevenlerinin göz yaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem buy Cialis online

Yalıkavak Geriş’te öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Geriş Aile Mezarlığı’na defnedilen Nayil Kabak’ın cenazesine; CHP Bodrum ilçe Başkanı Recai Seymen, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Saruhan, Ortakent eski belde belediye başkanı Mehmet Onur Şahbaz, Bodrum Tohum Derneği- Birleşik Haziran Hareketi ve Bodrum Çevre Koruma Platformu Üyelerinin de içinde yer aldığı kalabalık bir gurup yer katıldı.

Cenazede Nayil Kabak’ın eşi, kızı ve oğlunu sevenleri teselli etmeye çalıştı. Aile üyelerinin ayakta durmakta zorlandığı cenazede Nayil Kabak’ın naaşı Geriş Köyü meydanından alınarak omuzlarda Geriş Mezarlığına götürülerek defnedildi.
“Yedi Aylık Mazimde Elli Yıllık Arkadaş Gibiydik”…
Fotoğraf sanatçısı, doğa dostu Nail Kabak’ın cenazesinde konuşan Mustafa Tanışık, yedi ay önce tanıştığı Kabak için şunları söyledi “”O bir doğa sever, o bir insan severdi. O elindeki oyuncağıyla kamerasıyla, duygularını katarak doğa sevgisini bizlere aşıladı. Yedi aylık mazimde elli yıllık arkadaş gibiydik. İnsanlar can bedenden ayrıldığı anda değil, en son anıldığı anda hayattan göçer. Dolayısıyla derim ki Derim ki Nayil Ağabey, hem anılarda, yüreğimizde, gelecek nesillerde ve yarımadamızda yaşayacaktır” dedi.

.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.