Bodrum Gündem

BODRUM İSTANBUL’UN ASYA ve AVRUPADAN SONRA ÜÇÜNCÜ YAKASI…

BODRUM İSTANBUL’UN ASYA ve AVRUPADAN SONRA ÜÇÜNCÜ YAKASI…
06.05.2015
0
A+
A-

Untitled-1-RecoveredBodrum emlak sektöründe kısa süre içerisinde yaptığı atılımlarla hızla büyüyen ve markalaşma yolunda dev adımlar atan Bodrum’un köklü kuruluşu Yalı Emlak çalışanları, düzenlenen gecede bir araya geldi ve iş ortamı dışında stres atıp eğlendi. Yalı Emlak sahibi Halil Alparslan Bodrum’un İstanbul’un adeta üçüncü yakası haline geldiğini belirterek çarpıcı açıklamalar yaptı.

Bodrum Gündem Haber Plavix buy

Bodrum’un en köklü emlak kuruluşlarından biri olan Yalı Emlak’ta çalışanlar ÇimÇim Restaurant’ta bir araya geldi. Firma sahibi Halil Arparslan’ın düzenlediği geceye firma ortağı Hasan Güngör ve 20’ye yakın çalışan katıldı. Adeta aile ortamında gerçekleşen gecede çalışanların birbirleriyle yakın ve sıcak diyalogları dikkat çekti. Halil Alparslan ve eşi konuklarla tek tek ilgilendi ve gece boyunca keyifli anlar yaşadı.

Plan B online BİZ BİR AİLEYİZ…

Halil Alparslan Yalı Emlak’ın ve bünyesinde bulunan diğer iştiraklerinin her geçen gün büyüdüğünü ve önemli çalışmalara imza attığını belirterek; “Bu gece ailemiz mensuplarının aileleriyle birlikte daha da kaynaşma akşamı oldu. Tüm arkadaşlarımız burada. Bu tabloyu gördüğümde gururlanmamak mümkün değil. Burada gördüğümüz uyum ve sıcak ilişkiler iş ortamımızda da aynı şekilde. İşte bu sayede biz çok iyi ve güçlü bir takımız. Bu geceye katılan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

order Combivent BODRUM İSTANBUL’UN ÜÇÜNCÜ YAKASI…

Bodrum ve sektörle ilgili önemli açıklamalar yapan Halil Alparslan, Bodrum’u İstanbul’un adeta üçüncü yakası olarak tanımladı. Bodrum’un çok hızla büyüdüğünü, bu büyümeye Bodrum’a yakışır şekilde ayak uydurmak zorunda olduklarını anlatan Alparslan; “Emlakçılıkta sorunlar elbette ki çok. Ancak biz profesyonel bir anlayışla, yerel özelliğimizi kaybetmeden bu sorunların üstesinden geliyoruz. Bodrum’da yaz nüfusunun ne kadar arttığı trafik yoğunluğundan belli oluyor. Kış aylarında da son yıllarda Bodrum’da çok ciddi bir artış var. Biz bu topraklarda doğup büyüyen bir firma olarak. Bodrum’umuzun güzelliğine ve özelliğine yakışan, Bodrum’u koruyup kollayan çalışmalar yapıyoruz. Bodrum’u çok iyi tanımamız en büyük avantajımız. Yerelliğimiz ve profesyonelliğimiz birleştiğinde Bodrum’un güçlü bir markası haline geldiğimizi görüyoruz. Bu da bizi çok mutlu ediyor. Bizler çalışanlarımız ve müşterilerimizle çok güçlü bir aileyiz” dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.