Bodrum Gündem

BODRUM’DA YAŞAYAN GAZETECİ İMRAN BEYAZ VEFAT ETTİ…

BODRUM’DA YAŞAYAN GAZETECİ İMRAN BEYAZ VEFAT ETTİ…
07.05.2015
0
A+
A-
buy Phenergan online cheap esomeprazole imran_beyaz_bodrum_gundem_gazeteciBodrum’da renki kişiliği ile tanınan ve çevresi tarafından oldukça sevilen gazeteci ve fotoğraf sanatçısı, 58 yaşındaki İmran Beyaz, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Bodrum Gündem Haber Proscar without prescription
Geçtiğimiz yıllarda Kocaeli’deki bir gazetede çalıştıktan sonra Bodrum’a yerleşen İmran Beyaz farklı kurumlarda mesleğine devam etti. Bodrum’un birçok bölgesinde çektiği karelerle sosyal medyada da oldukça takip edilen birisi olan Beyaz, yaklaşık bir hafta önce evinde rahatsızlanarak Bodrum Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Bodrum Devlet Hastanesi Acil Servisinde müşhade altına alınan ve Başhekim Op.Dr. Oğuz Şahin tarafından da tedavisi yakından takip edilen Beyaz, acil serviste gördüğü tedavinin ardından hastanenin yoğun bakım ünitesine kaldırıldı. Uzun süredir KOAH hastalığı da bulunan İmran Beyaz bir süre yoğun bakımda tutuldu.
Yoğun bakım ünitesinde yapılan tetkik ve kontrollerde Beyaz’ın beyninde ödem oluştuğu belirlendi. Hastalığı yeneceği umuduyla bakılan Beyaz yoğun bakımdan çıkartılarak normal odaya alındı. Heyecanlandığı ve ritim bozukluğu yaşadığı gerekçesiyle yanına ziyaretçi alınmayan İmran Beyaz, bugün geçirdiği kalp krizi sonrasında yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Beyaz’ın cenazesi ailesinin isteği üzerine Bodrum Devlet Hastanesi morgundan alınarak Bodrum Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü ekiplerince havalimanına, buradan da tarifeli uçakla memleketi Kocaeli’ne gönderildi.
İmran Beyaz’ın cenazesinin 8 Mayıs Cuma günü kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.
Bodrum Gündem Gazetesi olarak meslektaşımıza Allah’tan Rahmet, basın camiasına ve ailesine de başsağlığı dileriz.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.