Bodrum Gündem

BODRUM’DA GECE GÜNDÜZ HAREKET BAŞLADI, GECE YARISI FLAYBOARD ŞOVU…

18.05.2015
0
A+
A-

Viagra online Purchase Retin-A without prescription bodrumda_gece (3)Bodrum’da devam eden “2015 Türkiye Su Jeti Şampiyonası” kapsamında, Bodrum Kalesi açığında ışıklı flayboard gösterilerinin yanı sıra, yabancı gruplar da dans gösterileri sahneledi. order metoclopramide
Bodrum Gündem Haber
Türkiye Motosiklet Federasyonunca (TMF) Bodrum ilçesinde devam eden şampiyona kapsamında, bir dizi etkinlik düzenlendi. Federasyonca gerçekleştirilen etkinlikte, ilçeye gelen yabancı dans grupları Bodrum Kumbahçe sahilinde tatilcilere çeşitli dans ve şovlar sundu.
Grupların yaptıkları ateş şovları, yerli ve yabancı tatilciler tarafından ilgiyle izlendi. Dans gösterileriyle birlikte Su Jeti sporcularının da yaptığı ışıklı flayboard şovu da beğeni topladı. Bodrum Kalesi açığında denizde gerekleştirilen şovlar, ilgiyle izlendi. Bodrum Kalesi manzarasında su geçirmez kıyafetlerle yapılan şovlar izleyenlere adeta görsel şölen sundu.
Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Yönetim Kurulu Üyesi Faysal Şefkatlioğlu, etkinlikte gazetecilere yaptığı açıklamada, gün içinde şampiyona öncesinde sıralama turlarını başarıyla yaptıklarını söyledi.
Gece şovlarıyla da etkinliğe renk atmayı amaçladıklarını ifade ede Şefkatlioğlu, “Çeşitli şovlar ve gösteriler düzenledik. Bodrum’da turizmi geliştirmek için bu tür etkinlikleri yapıyoruz. Gece de gösteri yaptık. Çok güzel ilgi gördü. Herşey Bodrum için” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.