Bodrum Gündem

HANDE YENER BODRUM’U SALLADI!..

18.05.2015
0
A+
A-
order Paxil online hande yener bodrumu salladı (2)Ünlü sanatçı Hande Yener, dj oğlu Çağın Kulaçoğlu ile Bodrum ilçesinde konser verdi. price of Asacol
Bodrum Gündem Haber
Özel bir organizasyon şirketşnce Bodrum’un Gümbet Mahallesi’ndeki bir gece kulübünde konser veren Yener ve oğlu, ilçede tatilini sürdüren yerli ve yabancı tatilcilere keyifli bir gece yaşattı.
Geç saatte sahneye çıkan ünlü sanatçı “Sebastiyan, Naber, Alt dudak, Ya ya ya, Yalanın batsın” gibi sevilen yeni ve eski şarkılarından örnekler sundu. Sahnede kendisine dj kabininde eşlik eden oğlu ile zaman zaman sohbet eden Yener, sahne performansıyla büyük beğeni topladı.
Hande Yener, gecede mekan organizatörünün doğum gününü de sahnede kutlayarak birlikte pasta kesti. organizatörün uzun sakallarını eleştiren Yener, “Erkekler bence sakallarını kesmeli. Sakal erkeği olduğu gibi yansıtmıyor. Kadının yaşı yoktur, erkeğin sakalı vardır” diye konuştu.
Yener, zaman zaman Bodrum’da konser vermekten duyduğu memnuniyetini de dile getirdi. Konseri, aralarında yabancı uyruklu tatilcilerin de olduğu bine yakın kişi ilgiyle izledi.

cheap Cialis Soft

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.