Bodrum Gündem

MUSKİ FİLOSUNU GÜÇLENDİRİYOR…

MUSKİ FİLOSUNU GÜÇLENDİRİYOR…
18.05.2015
0
A+
A-

where to buy Indocin

muski-araç-filosu-yüzde-70-tamam-(1) levonorgestrel price Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle yaptığı yaklaşık 1,2 milyon liralık araç yatırımı kapsamında 6 adet kazıcı yükleyici ve 4 adet minibüs aldı.

Bodrum Gündem Haber buy Vermox online

Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle araç filosunu genişletmeye devam eden MUSKİ Genel Müdürlüğü bu kapsamda filosuna 6 adet kazıcı yükleyici ve 4 adet minibüs ekledi. Muğla Büyükşehir Belediyesi Sosyo Kültürel alanda gerçekleştirilen araç tanıtımına Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Cumhur Çoban, MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, MUSKİ Yönetim Kurulu Üyeleri Nihat Okur, Ali İhsan Aktürk, Genel Müdür Yardımcıları Gürbüz Karabulut, Cem Yaşar, Daire Başkanları ve müdürler katıldı.

MUSKİ Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından Devlet Malzeme Ofisi üzerinden alımı tamamlanan araçlar, hizmete sunuldu.

“MUSKİ MESAİ SAATİ GÖZETMEKSİZİN ÇALIŞIYOR”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, MUSKİ bünyesinde kullanılmak üzere alınan araçların tanıtımında yaptığı konuşmada, 13 ilçeye ve geniş bir coğrafyaya sahip Muğla’da hizmetlerin aksamadan yürütülmesi ve vatandaşların en önemli ihtiyaçlarından olan su konusunda sıkıntı yaşanmaması için gerekli yatırımların yapıldığını ve bundan sonra da yapılacağını söyledi. Başkan Gürün; “Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak göreve geldiğimiz andan itibaren vatandaşlarımıza aciliyet ve önem sırasına göre hizmet götürüyoruz. Bu hizmetlerin en önemlilerinden bir tanesi de su. Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) 13 ilçemizde mesai saati gözetmeksizin çalışmalarını sürdürüyor. Bu yeni alınan araçlarımızla suyla ilgili sorunlara daha hızlı ve etkin müdahale edilebilecek ve vatandaşlarımızın istek ve taleplerini yerine getirebileceğiz.” dedi.

“FİLOMUZUN YÜZDE 70’LİK KISMI TAMAMLADIK”

Araç yatırımı hakkında konuşan MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen; “Araç filomuza Büyükşehir Belediyemizin destekleriyle yaklaşık 1 Milyon 200 TL değerinde 6 adet kazıcı yükleyici ve 4 adet minibüs kazandırdık. Yeni araçlarımız Muğla’nın tüm bölgelerindeki alt yapı sıkıntılarına müdahale eden ekiplerimize kolaylık sağlayacaktır. Bünyemize kattığımız araçlarla ile birlikte öz malımız olan araç sayısı 393’e yükseldi. Filomuzun yüzde 70’lik kısmını tamamladık.” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.