Bodrum Gündem

AYDIN DOĞAN, 19 MAYIS’I BODRUM’DA KUTLADI

AYDIN DOĞAN, 19 MAYIS’I BODRUM’DA KUTLADI
20.05.2015
0
A+
A-

Buy Viagra Professional AYDIN-DOĞAN-BODRUMDA purchase Naltrexone Buy Strattera Son günlerle Ak Parti iktidarı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gazete manşetleri ve meydanlara yansıyan sert polemikler yaşayan Doğan Yayın Holding’in üst düzey isimleri Bodrum’da bir araya geldi.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, Bodrum’da 19 Mayıs Bayramı kapsamında yapılan fener alayını izlerken objektiflere takıldı.

Önceki gün düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Marina’dan başlayıp belediye meydanında biten Fener Alayını sahibi olduğu otelin cadde üzerinde kurulan masalarından izleyen Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan objektiflere takıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile son günlerde sahibi olduğu yayın organlarının yaşadığı ve restleşmeye giden polemiklerle ismi gündemde olan Aydın Doğan, fener alayını izlerken zaman zaman alkışladı, zaman zaman da elindeki tabletinden bir şeyler okudu.

Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, Bodrum’daki fener alayını Doğan TV Holding AŞ Yönetim Kurulu Başkanı olan kızı Arzuhan Doğan Yalçındağ, Hürriyet Gazetesi’nin eski genel yayın yönetmeni gazeteci-yazar Ertuğrul Özkök ve köşe yazarı Ahmet Hakan’la birlikte izledi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.