Bodrum Gündem

KAYIP GENCİN CESEDİ BULUNDU

KAYIP GENCİN CESEDİ BULUNDU
21.05.2015
0
A+
A-

Plavix buy Untitled-1Teknesi ile birlikte Turgutreis’ten ayrılan ve yaklaşık bir aydır kayıp olarak aranan Doğukan Naci Berk’in cansız bedeni denizden çıkarıldı.

Bodrum Gündem Haber buy valacyclovir Retin-A no prescription

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz 25 Nisan günü ilçeye bağlı Turgutreis Mahallesi’nde arkadaşı Kazım Can Baran ile birlikte 5 metrelik tekneyle denize açılan Doğukan Naci Berk’in bugün öğlen saatlerinde cesedine ulaşıldı.

Ailesinin kayıp olduğu gün yaptıkları müracaat sonucu günlerce bölgede arama kurtarma faaliyetleri yürüten Sahil Güvenlik ekipleri, 21 yaşındaki Kazım Can Baran’ın cesedini bulmuş ancak Berk’e ait bir ize rastlayamamıştı.

Bugün alınan bir ihbarı değerlendiren Turgutreis Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri Çatal Ada açıklarında bir erkek cesedini denizden çıkardı. Yapılan ilk incelemede cesedin üzerindeki kıyafetlerden Doğukan Naci Berk’e ait kimlik çıktığı öğrenildi. Yaklaşık bir aydır kayıp olan Berk’in cenazesi incelenmek üzere ailesinin teşhisi ve kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Bodrum Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Şahısların Turgutreis’ten ayrıldıkları zaman kullandıkları tekne ise günler önce Leros Adası yakınlarında Yunan Sahil Güvenlik ekiplerince bulunmuştu.

Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini bildirdiler.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.