Bodrum Gündem

MOTOSİKLET TUTKUNLARI, EGE’NİN İKİ YAKASINI BİRLEŞTİRDİ…

26.05.2015
0
A+
A-
price of Asacol Untitled-1 order paxil 20-24 Mayıs tarihleri arasında Bodrum-Kos-Rodos güzergahında gerçekleştirilen 4. Motosiklet festivalini tamamlayan Bodrum Motosiklet Kulübü (BMK) üyeleri önceki gün feribotla Bodrum’a döndü.
order Vermox online Bodrum Gündem Haber
“Ege’nin İki Yakası Birleşiyor” sloganıyla yola çıkan BMK üyeleri ve Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen yaklaşık 40’ın üzerinde motosikletli feribotla Kos Adasına geçtiler. Kos’daki motosikletçilerle birlikte düzenlenen bir takım etkinliklerin ardından Rodos’a geçildi. Türk-Yunan dostluğunu pekiştirmek amacıyla 4.’sü düzenlenen festival kapsamında Rodos ilk defa programa dahil edildi.
Bodrum’a dönen motosiklet grubunun başında bulunan BMK Başkanı Cevdet Erçik, Kent Haber’e şunları söyledi; “2012 yılında başladığımız bu festivalin ilk iki ayağını Kos, sonra Kos-Kalimnos ve şu anda Kos-Rodos olarak tamamladık. Festivallerimiz bundan sonraki yıllarda da devam edecek. Düzce, Çanakkale, İzmir, Ankara, Manisa, Bursa ve adını sayamadığım bazı illerden 40’ın üzerinde katılım oldu. Kos tarafındaki arkadaşlarımızın destekleri gayet güzeldi. Bu dostluk festivalinde bizleri dostça karşıladılar” dedi.
Festivalin sınırdışı organizasyonunu gerçekleştiren BMK üyesi Ömer Ölçer ise festivale katılımın daha yüksek olacağını ancak vize işlemleri yüzünden istenilen katılımın gerçekleşmediğini belirterek şunları söyledi;  “Ben Kos’daki organizasyonu yapmaya çalıştım. Kişisel vize işlemleri yüzünden katılım beklediğimizin biraz altında oldu. Bu işi 15 yıl sonra da, bu yıllarda doğan bebeklerin genç insanlar olduğu zamanlarda da Bodrum-Kos motofestivalini dostluk çatısı altında sürdürmeyi umuyoruz” dedi.
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.