Bodrum Gündem

RÜZGARIN KIZI, KOCADON’U MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

RÜZGARIN KIZI, KOCADON’U MAKAMINDA ZİYARET ETTİ
26.05.2015
0
A+
A-

Untitled-1Lena Erdil, Güney Kore’nin Ulsan şehrinde gerçekleşen 2015 PWA Windsurf Dünya Kupası’nın ilk ayak yarışında aldığı dünya ikinciliği kupası ile Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti.

Bodrum Gündem Haber

Başarılı sporcu Lena Erdil’e ziyaretinde annesi Ellen Erdil eşlik etti. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür eden Lena Erdil, çalışmaları hakkında da bilgi verdi.

10 yaşından beri 16 yıldır windsurf ile uğraşan “Rüzgarın Kızı” lakaplı Lena Erdil, Türkiye şampiyonlukları yanı sıra dünya şampiyonalarında aldığı derecelerle de kendini kanıtlamayı sürdürüyor.

Kendisini “Rüzgarın Kızı. Hoş geldin.” diyerek karşılayan Başkan Kocadon, başarılı bir sporcu olan Lena’yı neredeyse 10 yıldır desteklediğini ifade ederek, şunları söyledi: “ get Valtrex Çocuklarımızın, gençlerimizin gerek bölgelerinde gerek ülke genelinde gerekse dünyada aldığı başarılar beni çok mutlu ediyor. Bodrum’un spor alanında başarılarla anılması, beni olduğu gibi tüm Bodrum halkını gururlandırıyor. Lena’yı ve Bodrum’daki tüm sporcu kardeşlerimi elimden geldiğince desteklemeyi sürdüreceğim buy Plan B online Viagra ” dedi.

Ağustos ayı sonunda Türkiye’de yapılacak olan 2015 PWA Windsurf Dünya Kupası’nın ikinci ayağına hazırlandığını belirten Erdil hedefinin; Kasım ayında Yeni Kaledonya’da yapılacak olan 3. ayak yarışının ardından tamamlanan dünya kupasından 2015 şampiyonu olarak ayrılmak.

Erdil ayrıca önümüzdeki süreçte Türkiye’den sörf ile Kıbrıs’a da geçmeye hazırlandığını ifade ederek, öncelikle Anamur’a giderek incelemelerde bulunacağını ve planı hayata geçtiğinde ise bu konuda bir ilke imza atmış olacağını belirtti.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.