Bodrum Gündem

FEMAŞ, SİHİRLİ MUTFAKLARLA EVLERİNİZE GİRİYOR…

28.05.2015
0
A+
A-

Propranolol 40mg purchase Tadalafil Untitled-1FEMAŞ Mobilya’nın İslamhaneleri’ndeki “Sihri Mutfaktan Başlatıyoruz” sloganıyla kapılarını açan yeni Show room’unun açılış kokteylinde; Bodrum’un siyaset, politika ve iş dünyasından bir çok ismi bir araya geldi.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

2000 yılından bu yana İslamhaneleri’nde faaliyet gösteren ve 2400 m2 alan üzerine kurulu konsept mağazasıyla genç ve dinamik bir ekiple birlikte hizmet verecek olan FEMAŞ firmasının yeni Show room’unun açılış kokteylinde; Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, başsavcı Hayati Keskin, belediye başkanı Mehmet Kocadon, MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, CHP İlçe Başkanı Recai Seymen, MHP İlçe Başkanı Mehmet Tosun, CHP ve MHP’li Belediye Meclis üyelerinin yanı sıra Bodrum iş dünyasından oldukça kalabalık bir davetli topluluğu yer aldı.

“Sihri Mutfaktan Başlatıyoruz”…

Femaş Mutfak/Mobilya ve Aksesuar, ‘Sihri Mutfaktan Başlatıyoruz’ sloganıyla Franke, Blanco, Maytag, Elica Barazza v.b gibi dünya markaların işbirliği ile mutfak, mobilya ve aksesuar sektöründe; Teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek her türlü ihtiyaca cevap verebilen geniş ürün yelpazesiyle mekanların yaşam kalitesini arttıran çevre dostu tasarımlarda pratik, rahat, öznel, fonksiyonel ve estetik ürünler üretmeyi hedeflemekte.

MHP geçmiş dönem Konacık Belediyesi meclis üyesi olan İşadamı Mehmet Aşula ile kardeşi Ali Aşula’nın ortaklığında faaliyet gösteren Femaş Mobilya’nın yeni Show room açılışında bir konuşma yapan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon “Mikrofon ve kalabalık bizim sermayemiz. Konuştukça konuşuruz. Bodrum’a bugün bir yandan bereket yağdı, bir yandan burada çok güzel bir açılış yapıyoruz. Bodrum’un her kesiminden bugün burada beraberiz. Ben Bodrum’un zor günlerini yaşayan son yaş grubundanım. İslamhaneleri’nin nereden nereye geldiğini bilen son yaş grubuyum. Bugün burada böyle bir işletme hizmete açılıyorsa, özellikle Avrupa’daki ekonomik sıkıntılar Türkiye üzerine yavaş yavaş yansırken, böyle güzel işadamları elini taşın altına koyup istihdam yaratıyorsa işte biz de bugün burada olmak zorundayız. Bu güzel yerin önce Bodrum ekonomisine sonra da Türkiye ekonomisine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum buy Colchicine dedi.

MHP geçmiş dönem Konacık Belediyesi meclis üyesi olan İşadamı Mehmet Aşula davetlilere yaptığı konuşmada 2400 metrekarelik Show room’daki modellerin bugün ilk kez sergilendiğini söylediği konuşmasını şöyle sürdürdü “Bugün İslamhaneleri’ndeki mağazada aynı zamanda fabrika üretim tesisinin de açılışını gerçekleştirdik. Yeni tasarımlarda pratik, rahat, öznel, fonksiyonel ve estetik ürünler üreteceğiz. FEMAŞ müşteri memnuniyeti, kaliteli üretim ve sektöre yatırım amacıyla çalışmaya devam edecektir. Satış öncesi ve sonrası desteği ile yeni mağazamızda hizmet vereceğiz. Bu anlamlı ve mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza saygılar sunarız” dedi.

Femaş Mutfak/Mobilya’nın yeni Show room açılış kokteyli gece geç saatlere kadar devam etti. Femaş Mobilyanın yeni konsepti, aynı zamanda mağaza müdürülüğü görevini de üstlenen tasarımcı Gülter Öncel Çetin ve tasarımcı Bahar Kiper tarafından tasarlandı.

 

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.