Bodrum Gündem

ORTAOKULLAR ARASI BİLGİ YARIŞMASININ GALİBİ, BİTEZ GÜLÜMSER&MEHMET DANACI OLDU

29.05.2015
0
A+
A-

buy azithromycin online manşet-resmi-intBodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Bodrum’daki Ortaokullar arası yapılan bilgi yarışmasını galibi Bitez Gülümser&Mehmet Danacı Ortaokulu oldu.

buy Levitra online Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem buy levonorgestrel

Bodrum Anadolu Lisesi Konferans salonunda gerçekleşen Ortaokullara arası Bilgi Yarışması finalinin galibi Bitez Gülümser&Mehmet Danacı Ortaokulu oldu.

Yarımadada bulunan özel kolejler de dahil 25 Orta okulun katıldığı ilgi yarışmasında finale kalan 8 orta okul arasında 25 sorudan oluşan bilgi yarışması dün sona erdi. Bitez Gülümser&Mehmet Danacı Ortaokulu’nun birinci olduğu yarışmada ikinciliği Mumcular Fuat Erten Ortaokulu alırken, üçüncü Turgutreis Vedat Türkmen Ortaokulu oldu.

Oldukça hareketli ve çekişmeli geçen orta okullar arası bilgi yarışması ile ilgili görüşünü aldığımız ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Hayri Karagöl, amaçlarının çocuklara yarışma kültürünü aşılamak olduğunu söylediği konuşmasına şöyle devam etti “İlçemizde bulunan orta okullar arasındaki bilgi yarışmalarımız; birliği, iletişimi sağlamak manasında çocuklarımıza bilgi yarışması kültürünü vermek manasında ilçe milli eğitim müdürlüğü olarak yaptığımız bir organizasyondu. Şu anda 8 okulumuz finalde yarışıyor. İlk üç giren okul öğrencilerimiz sıralandıktan sonra bu guruptan birinci çıkan öğrencilerimize tablet, diğerlerine de çeşitli hediyeler vereceğiz. Toplam 16 ortaokulumuz katıldı bu yarışmaya. Bu yarışmada 5 Türkçe, 5 Matematik, 5 Fen, 2 İngilizce, 3 İnkılap Tarihi, 2 Din Kültürü ve 3 tane de genel kültür olmak üzere toplam 25 tane sorumuz var.”

Yarışmaya arkadaşlarını desteklemek üzere gelen öğrenciler birinci derece giren arkadaşlarını dakikalarca ayakta alkışladılar. Bitez Gülümser&Mehmet Danacı Ortaokulu’nu Gökdeniz Yılmaz, Berk Bora Güven, Hafize Berfin Koç ve Sedanur Pıçakçı isimli öğrenciler temsil etti.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.