Bodrum Gündem

MOTOSİKLETİYLE İŞİNE GİDERKEN HAYATINDAN OLDU

MOTOSİKLETİYLE İŞİNE GİDERKEN HAYATINDAN OLDU
30.05.2015
0
A+
A-

Untitled-1Milas’a bağlı Gökçeler Mahallesi’nde meydana gelen olayda, dere yatağına devrilen motosikletteki bir kişi hayatını yitirdi.

Bodrum Gündem Haber albuterol price buy doxycycline online buy Clonidine

Milas – Bodrum Havalimanı’nda faaliyet gösteren bir ikram firmasında çalışan 31 yaşındaki evli ve 1 çocuk babası Alim Karabacak, sabah saatlerinde işe gitmek için motosikletiyle Hamzabey Deresi’nin üzerinde bulunan ve güvenlik gerekçesiyle toprak yığınıyla kapatılmış menfezden geçmek istedi. Karabacak, bu sırada henüz bilinmeyen bir nedenle dengesini yitirerek, motosikletiyle birlikte dere yatağına devrildi. Başını kayalara çarpan Karabacak, baygın halde suya düştü. Karabacak akıntının etkisiyle menfezin diğer tarafındaki su birikintisine geçti.

Çevrede hayvan otlatmak için gelen bir vatandaşın devrilen motosikletin benzin kokusunu fark etmesiyle haber verilen aile, olay yerine geldiğinde acı manzarayla karşılaştı. Çağrılan 112 Acil Servis ekipleri, Karabacak’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet savcısı ve jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından Karabacak’ın cesedi 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Aldığı darbe sonucu mu yoksa boğularak mı öldüğünün belirlenmesi amacıyla da cenazesinin Muğla Adli Tıp Kurumu gönderileceği bildirildi.

Öte yandan olayın ardından toplanan vatandaşlar, yolun Gökçeler Mağarası’na gelmek isteyen yabancı ve yerli turistlerce kullanılmasına rağmen, Milas Belediyesince yeterli güvenlik önlemi alınmadığını, yolun yalnızca toprak yığınıyla kapatıldığını aktardı.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.