Bodrum Gündem

BODRUM İŞ DÜNYASININ TANINMIŞ İSMİ ÖMER AKIN VEFAT ETTİ…

BODRUM İŞ DÜNYASININ TANINMIŞ İSMİ ÖMER AKIN VEFAT ETTİ…
06.07.2015
0
A+
A-
ömer-akın-vefat-etti-sbBodrum iş dünyasının önemli isimlerinden, Akın Beton A.Ş’nin kurucusu ve yönetim kurulu başkanı mimar Ömer Akın, hayata veda etti.

buy plan-b levonorgestrel price Disulfiram online

Bodrum Gündem Haber
İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi, Mimarlık bölümünden mezun olan Ömer Akın, Yıldız Teknik Üniversitesinden mezun olduktan sonra bir süre ABD’de çalıştı. Daha sonra yurda dönen Akın, SSK’da göreve başlayarak, 1978 yılında İnşaat Daire Başkanlığı görevine getirildi. Daha sonra özel sektöre geçen Akın, 1984 yılında Bodrum’a yerleşerek Bodrum’da birçok önemli projeyi gerçekleştirdi. Akın Beton Tesisleri ve Milas Çimento Paketleme Tesisini kurdu.
Renkli ve hayırsever kişiliğiyle Bodrum iş dünyasının sevilen isimlerinden biri olan Akın, aynı zamanda iyi bir koleksiyoner ve İki şiir kitabı bulunan bir sanatseverdi.
Uzun bir dönemdir çeşitli rahatsızlıkları nedeni ile tedavi gören Ömer Akın, Bodrum’da gördüğü tedavilerin ardından geçtiğimiz aylarda sevk edildiği Ankara’da, tedavi gördüğü hastanede yaşama veda etti.
Ömer Akın’ın cenazesi, 07.07.2015 Salı günü Ankara Kayaş Camiinde, öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Kayaş Aile mezarlığında toprağa verilecek.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.