Bodrum Gündem

DÜNYAYA KASAPLIK YAPMAK İÇİN GELMİŞ…

DÜNYAYA KASAPLIK YAPMAK İÇİN GELMİŞ…
07.07.2015
0
A+
A-

TV ŞOVLARI İLE TANINAN CÜNEYT ASAN BODRUM’DA ÖZEL BİR MENÜ İLE HİZMET VERMEYE BAŞLADI…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Televizyonlarda et konusunda verdiği bilgiler ve şovları ile tanınan Günaydın restaurantlarının kurucu sahibi Cüneyt Asan, iki yıldır hizmet verdiği Bodrum şubesinde, yeni bir konsepti hayata geçiriyor. Temmuz ayı itibariyle Bodrum Günaydın restoranı gece 12’den sabah 5’e kadar misafirlerine özel bir menü ile hizmet vermeye devam edecek.

Başta İstanbul olmak üzere Ankara, Antalya, Samsun ve Bakü de toplam 43 şubesi ve 2 bine yakın çalışanı ile hizmet veren Günaydın, Yalıkavak Palmarina’da bulunan şubesi ile yaz boyunca et severler ile buluşuyor. Köfte, döner, burger ve dürüm başta olmak üzere birçok et, tavuk ve kebap çeşitlerinin de yer aldığı zengin menüsü, farklı damak tatlarına yönelik birçok alternatifi bir arada sunuyor.

günaydın-restaurant-bodrum-cüneyt-asan-bodrum-gündemCüneyt Asan, yeni konsept ile ilgili olarak; “Günaydın olarak 43 şubemizde, yeni konsept ve hizmetleri hayata geçiriyoruz. Bunun ilk adımı Bodrum’da uygulamaya başladığımız gece konsepti. Temmuz ayı itibari ile gece 12’den sabah 5’e kadar restoranımızda çorba, dürüm çeşitleri, sucuk ekmek ve künefeden oluşan özel menümüz yer alacak. Özellikle paça çorbamızın yaza damga vuracağına eminiz.” dedi.

Yarım asırdan bu yana “Et bizim işimiz” sloganı ile hizmet verdiklerini belirten Cüneyt Asan, önümüzdeki 5 yıl içerisinde Günaydın’ı dünya markası yapmak istediklerini belirtti.

günaydın-restaurant-bodrum-cüneyt-asan-bodrum-gündem-2Bodrum’da görev yapan basın mensuplarına verdiği iftarda Günaydın markası ve Bodrum ile ilgili sorularımız yanıtladı. Cüneyt Asan Bodrum ile ilgili görüşlerini ve hedefleri ile ilgili sorumuza şu yanıtı verdi;

Indocin no prescription Cialis Soft online “Bodrum, dünya şehri. Muhteşem bir şehir. Dünya Bodrum’u tanıyor ama ben markalar anlamında bir eksiklikler hissediyorum. Onun için bizim markamızda çok şükür 43 şubeye ulaşmış, 2 bin çalışanı ile şuan Dubai’de, New York’ta, Londra’da şubelerini açmaya hazırlanan bir marka. Dolayısı ile Bodrum içinde ciddi anlamda bir marka olduğunu düşünüyorum. Dolayısı ile Bodrum’a bu markayı getirmek, Bodrum’a ve Bodrumluya hizmettir diye düşünüyorum. Aynı zamanda şunu da amaçlıyoruz, Bodrum’a gelirken de bodrumlu insanları çalıştırarak veya İstanbul’a götürüp eğiterek sonrada burada çalıştırarak onlara istihdam sağlayacağız. Dolayısıyla bu da bodrumluya bir katkıdır diye düşünüyorum.”

Cüneyt Asan marka ve şirketi ile ilgili şu bilgileri verdi;

cüneyt-asan-bodrum-gündem“Yaklaşık 45 yıllık bir kuruluş bu. Sıfırdan başlayan hatta 10 yaşımızdan itibaren başlattığımız bir işi getirmiş olduğumuz bir nokta bu. Dediğiniz gibi iki bin kişi çalışan ve aileleri ile yaklaşık on bin kişiye istihdam sağladığımız bir iş bu. İyi yapıyoruz, kaliteli yapıyoruz. Bunun için çok iyi bir alt yapımız var çünkü öğreniyoruz. Şunu net olarak söyleyebilirim, Avrupa’dan bile daha ilerdeyiz. İnanın. Dolayısı ile bütün Avrupa ve dünya diyebiliriz bizimle ortak olmak, iş yapmak bizimle Dünya’ya açılmak istiyor ve buda hem ülkemiz adına hem de sektör adına çok önemli bir adım diye düşünüyorum.”

Et işini iyi yapabilmek için mutlaka çok iyi bir alt yapıya ve malzemegünaydın-restaurant-bodrum-cüneyt-asan-bodrum-gündem-1 generic Retin-A ye, ürüne sahip olmanız gerektiğine vurgu yapan Asan şu bilgileri verdi; “Bu alt yapıyı oluşturmadan bu kaliteyi devam ettiremezsiniz. Dolayısı ile bunun için Balıkesir – Gönen ‘ de kurmuş olduğumuz 500 bin dönüm üzerine 10 bin dana 5 bin kuzu besliyoruz. Burada adeta hayvan değil, mutlu canlı besliyoruz. Mutlu canlı kavramı bizim için çok önemli. Hayvan kavramını yok edip, mutlu canlı yaratarak onlardan mutlu etler allıyoruz. Dolayısıyla da mutfağımızda ki et her zaman çok muntazam, çok lezzetli, çok aromalı ve çok kaliteli oluyor. Dolayısı ile kendi çiftliğimizden elde ettiğimiz hayvanlardan elde ediyoruz.”

Bodrum’un harika bir şehir olduğunu ve “İşlerim olmasa da, burada yaşamayı düşünebilirim.” Diyen et ustası Cüneyt Asan “Bodrum ve bodrumluları çok seviyorum. Bodrum insanı çok uysal çok kibar çok zarif ve çok güzel huylular. En çok sevdiğim tarafları onlarla anlaşmak ve onlarla beraber olmak beni çok mutlu ediyor. Tabii ki denizi, kumu, güneşi bir başka güzel.” dedi.

Basın mensuplarının katıldığı iftar yemeğinde gazetecilere bir çok çeşit et tattırılırken, Gaziantep yöresine has tatlı olan katmer tatlısı da ikram edildi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.