Bodrum Gündem

KÜÇÜK HANIMLAR, KÜÇÜK BEYLER! YAZ ETKİNLİĞİNDE…

07.07.2015
0
A+
A-

treatment of erectile dysfunction

che ve çydd bodrum yaz etkinliği (6)CUMHURİYET HALK EVLERİ VE ÇYDD İLE BİRLİKTE, BODRUM BELEDİYESİ’NİN DESTEĞİ İLE GERÇEKLEŞTİRİLECEK OLAN YAZ ETKİNLİĞİ BAŞLADI…

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bodrum Şubesi’nin bu yıl 19.sunu gerçekleştireceği yaz etkinliğinin açılışı yapıldı. Cumhuriyet Halk Evleri ve ÇYDD ile birlikte ve Bodrum Belediyesi’nin desteği ile gerçekleştirilecek yaz etkinliği 7 Ağustos’a kadar devam edecek.

Buying Lithium Reyhan Bayındır Gönenç/Bodrum Gündem

Cumhuriyet Halk Evleri ve ÇYDD ile birlikte, Bodrum Belediyesi’nin desteği ile gerçekleştirilecek olan yaz etkinliğinin amacı yaz tatilinde çocuklara hoş, eğlenceli zaman geçirtmek; sosyal ve kültürel yönden gelişimlerine katkı sağlamak. Gümbet pazar yeri CHE dernek binasında yapılacak ekinliklerde çocuklar; drama, fotoğrafçılık, resim, müzik, güzel konuşma ve yazma, heykel tasarım, proje geliştirme, spor dallarından bilgilendirilecekler. Cumhuriyet Halk Evleri ve ÇYDD ile birlikte, Bodrum Belediyesi’nin desteği ile gerçekleştirilecek olan yaz etkinliği 7 Ağustos’a kadar devam edecek.

Order Lamisil che ve çydd bodrum yaz etkinliği (10)Dernek başkanı Nadiye Sarıtosun yaptığı açılış konuşmasında, yaz etkinliğine katılacak çocuklara şöyle seslendi:

“Küçük Hanımlar, Küçük beyler, bu yaz etkinliğinde oynarken düşüneceğiz; eğlenirken öğreneceğiz. Bu beş haftayı çok güzel geçireceğimize inanıyorum, daha önce yaz etkinliklerimize katılan çocuklarımızın bizlere bildirdiği gibi, bu beş hafta yaşamınızda geçirdiğiniz en güzel yazlardan biri olacaktır diye düşünüyorum. Bizim sınıflarımız yok gruplarımız var. Yaş durumuna göre en küçüklerimiz Zeytinler, İlhan Berk grubu; sonra Limonlar, Neyzen Tevfik grubu, sonra Mandalinler Halikarnas Balıkçısı ve en büyüklerimiz Portakallar da, Karya Prenses grubu. Sevgili Küçük Hanımlar, Küçük Beyler size niye böyle sesleniyorum biliyor musunuz? Çünkü Gazi Mustafa Kemal Atatürk size böyle hitap etmişti ve demişti ki, ‘Küçük Hanımlar Küçük Beyler sizler hepiniz geleceğin bir yıldızı, bir ışığısınız. Ülkemizi asıl ışığa boğacak sizlersiniz.’ Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunu bilerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz.’ Evet ne kadar önemlisiniz ki bugün herkes buraya, sizin için, sizin yanınızda olmak için geldi.”

Prof. Dr. Nermin Abadan Unat’ın da katıldığı açılışta, Hülya Kocadon da bir konuşma yaptı. Kocadon konuşmasında, “Okulların kapanmasıyla çocukların kaliteli zaman geçirmesiyle ilgili her ailede sorun başlıyor. Çocuklarımız ya televizyon ekranına ya da bilgisayar ekranına yapışıyor. Bir eğitimci olarak bu tür etkinliklere her zaman destek vermeğe çalışacağım.” dedi.

CHE Yönetim kurulu üyesi ve CHE’nin kurulmasında ve bu güne kadar gelmesinde çok büyük emekler harcayan Mehmet Ömer Girgin, Bodrum Belediyesi Meclis üyesi Naciye Tanrıkulu ile birlikte, yaz etkinliğinin gönüllü eğitimcilerin katkılarıyla da gerçekleşecek olan yaz etkinliği, ÇYDD üyesi Şükran Atmaca ve yönetim kurulu üyesi Mine Kahraman’ın uzun süren çalışmalarının bir ürünü.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.