Bodrum Gündem

YAKIŞIKSIZ MESAJLAR YAZAN GENÇLİK KOLLARI BAŞKANINDAN ÇELİŞKİLİ AÇIKLAMALAR…

Fatih Bozoğlu-10 Temmuz 2015-BODRUM Naltrexone no prescription

Bir seneyi aşkın bir süredir yazmıyordum. Sosyal medya hesabından yazdığı yakışıksız bazı mesajlarıyla ortalığı ayağa kaldıran Bodrum CHP Gençlik Kolları Başkanı Sami Algın’ın, karşıma geçip yanlış haber yapmışsınız diyerek posta koyması bir bahane oldu, yeniden yazmaya başlamak için.

sami algınAlgın kimseyi hedef göstermediğini, üç aydan bu yana telefonu olmadığını, o nedenle yanlış haber yapıldığını da söylerken sesi titriyordu. Belli ki alkollü bir şekilde yazdığı bu yakışıksız mesajlardan dolayı nasıl geri adım atarım hesabı yapıyordu. Her suçlunun yaptığı gibi ofisime gelip yapılan haber ile ilgili açık bir şekilde postasını koydu. Yapılan haberin doğru olmadığını söylerken, “Benim üç aydır cep telefonum yok. Yanlış haber yapmışsınız” şeklinde kızgınlığını dile getiriyordu. Oysa “Yavuz hırsız ev sahibini bastırır” sözünün her zaman geçerli olmadığını bilmiyordu.

CHP Gençlik Kolları Başkanlığına bazı ağabeyleri tarafından getirilmiş olan Sami Algın, başkanlığı süresince hiçbir varlık gösteremedi. Daha önceki başkanlar Niyazi Atare, Tufan Erkan Yakar ve Emrah Kaplan dikkat çeken bir çok projeye imza attıkları gibi çalışkanlıkları ile  dekendilerinden söz ettirdiler.

Çeşitli zamanlarda sosyal medyada yazdığı mesajlarla gerginlikler yaratan Sami Algın, yakışıksız ve küfür içerikli mesajı ile hem CHP hem de Bodrum siyasetçileri tarafından hoş karşılanmadı.

Sami Algın, haberin Kent Tv ve Bodrum Gündem’de yayınlanmasının ardından Kent Tv kameralarına bazı açıklamalarda bulundu. Sosyal medya hesabından yazdığı mesajlarıyla ortalığı ayağa kaldıran Bodrum CHP Gençlik Kolları Başkanı Sami Algın’ın yaptığı çelişkili açıklamalar ile kendini kurtarmaya çalışıyor. Belli ki yaptığı yanlışı anlamış, çevir kazı yanmasın yapmak istiyor. Lakin deneyimsiz oluşu nedeni ile ağzına yüzen bulaştırmaya, konuştukça da batmaya devam ediyor.

Yeniden anımsayalım Sami Algın tarafından sosyal medya hesabında yazdığı o küfürlü ve yakışıksız mesajı; Xenical 120 mg “Hizmet anlayışı esnafı cezalandırmak olan bir sürü cahil ordusundan oluşan başları o…. çocuklarının çektiği anlayışlarının kendilerine hizmet ettiği bu kimselerin ta gelmişini geçmişini… halkçılık anlayışını özümseyememiş insanların ekonomik güçlerinden dolayı elde ettiği yada ekonomik güç kazanmak için geldiği makam mevkinin ta geçmişini. Nerede ne kadar varsa…”

Yazdığı mesajın ardından görüşlerini almak için ben ve muhabir arkadaşlarım telefon ile ulaşmaya çalıştık. Bodrum gibi çok önemli bir kentin CHP Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yapan kişi cep telefonu taşımıyormuş.

Olacak şey değil!!!

Bunun sorumlusu Muğla İl Gençlik Kolları Başkanı ve her ne kadar bizim sorumluluğumuzda değil diyen Bodrum İlçe Başkanıdır. Kaç tane seçim geçti ve Bodrum Gençlik Kollarının esamesi okunmadı.

Hiç mi uyarmadılar bu görevdeyken iletişimi kopartmaya hakkın yok diye.

Kimdir bunun sorumlusu?

Şimdi Sami Algın’ın Kent Tv muhabiri meslektaşıma yaptığı açıklamalara da şöyle bir göz atalım.İlk olarak partiye girişi ve yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler veren Algın, CHP’de 2011 yılının Mayıs ayından bu yana partinin çeşitli kademelerinde görev yaptığını söylemiş. Partisi için gerekli fedakarlıklarda ve hizmette (!) bulunduğunu ifade eden Algın, sosyal medya hesabından paylaştığı yakışıksız ve küfürlü mesajlar ile ilgili bilgiler vermiş. Algın, bu yazıyla ilgili herhangi bir hedef göstermediğini ve yazının farklı yerlere çekilmeye çalışıldığını anlatarak, şunları söylemiş:

“Bir yazı yazmış bulundum. Bu yazıda herhangi bir hedef gösterdiğim söylenemez. Kimseyi asla ve asla topun altına veya insanların önüne yem olarak atmam söz konusu değildir. Bundan daha ziyade ben eğer kendi hayatımdan fedakarlıklarda bulunup yıllarca bu işin içinde bulunup en son nokta CHP gençlik kolları başkanlığına kadar uzanabilecek bir çerçevede siyaset yapmışsam, partime verilebilecek en ufak bir zararı göz yummam mümkün değildir. Bugün baktığımı zaman Bodrum’da çeşitli zümreler, çeşitli insanlar kişi ve kuruluşlar bunu partinin aleyhine kullanmaya çalışıyor, bana güvenen insanların aleyhine kullanmaya çalışıyor. Ama şöyle bir gerçek var; Biz CHP’nin emeğiyle yoğrulmuş, CHP’ye gönül vermiş insanlar olarak asla ve asla partimize zarar verecek tutumun içinde bulunmayız. Bulunduğumuz zaman bu bizim için bir ihanettir. Bu ihanete asla ortak olmam kendi adıma. Anlaşıldığı üzere hiçbir kurumu hedef gösterecek şekilde siyaset anlayışım yok. Benim kişiliğime ve karakterime yansıyor Bodrum halkını bu konuda aydınlatmak istiyorum” buy valacyclovir

Söylenecek çok söz yok. Sami Algın konuştukça batmış zaten. Gençlik Kolları Başkanlığı görevinden dolayı mensubu olduğu kuruma bir sorumluluğu olduğunun, ağzından çıkanlara çok dikkat etmesi gerektiğinin  ve kurumuna verdiği zararın farkında bile değil.  Şimdi temiz siyaset adına CHP yöneticileri gereğini yapmalıdır.

Şu unutulmamalıdır; siyasette muhalif olmak ve muhalefet yapmak böyle olmaz. Küfürle, hakaretle muhalefet yapılmaz…

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

  1. Mehmet ÜLKÜM dedi ki:

    Fatih bey;
    Bu gencimizi tanımam, olanlara bir bütün olarak bakınca bu gencin bu davranışlarının olabileceği baştan öngörülmeliydi. Anlaşılan bu delikanlıyı ağabeyleri oraya uygun görmüşler o görevi kendisine tevdi etmişler, sonrada ilgilenmemişler gibi. Böyle ise, parti adına çok üzücü. 2011 yılından beri siyasetle uğraşıyorsa henüz gerekli tecrübe ve parti disiplinini özümlememiş bir gence sen bu işi yaparsın diyenler tarafından yardım edilmeli idi. Bütün davranış ve beyanlarında yalnız bırakıldığı belli. Belki de maddi yetersizliği var. Siyaset fedakarlığın yanı sıra maddi güçte ister biliyorsun. Fatih bey, siz deneyimli bir gazetecisiniz yapmış bir hata bu genci çok hırpalamayalım. Onun için de bir tecrübe olsun. Selamlar.
    NOT:
    İzmir’den dönüşte gerekirse yüz yüze de görüşürüz.