Bodrum Gündem

YALNIZ ÖLDÜ…

YALNIZ ÖLDÜ…
23.07.2015
0
A+
A-
ingiliz-vatandaşı-kale-konuttaki-evinde-ölü-bulunduÖLDÜĞÜ, EVİNDEN KÖTÜ KOKULAR GELİNCE ANLAŞILDI !
Bodrum’da bir İngiliz vatandaşı, yalnız yaşadığı Kale Konuttaki evinde ölü bulundu.
order Levitra online Bodrum Gündem Haber
Alınan bilgiye göre, yaklaşık 15 yıldır Cumhuriyet Mahallesi Kale Konut Sitesindeki evinde yalnız yaşadığı öğrenilen İngiliz uyruklu, 69 yaşındaki Douglas Reed’in evinden kötü kokular gelmesi üzerine, site görevlileri evin kapısını çaldı.
Kapının açılmaması üzerine site görevlileri bir süre bekledikten sonra içeri girdi. Reed’in salonda hareketsiz bir şekilde yattığını gören site yetkilileri, durumu hemen 112 ve polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede bölgeye gelen ekipler, Reed’in bir süre önce öldüğünü ve cesedinin çürümeye başladığını belirledi. Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı olay yeri inceleme ekipleri, evin içinde ve dışında detaylı inceleme yaptı. İngiliz vatandaşının cesedi Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından, kesin ölüm sebebinin belirlenebilmesi için Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
İngiliz vatandaşını ölü bulan kişilerden biri olan Saadettin Akıncı isimli site görevlisi, şunları söyledi: order Brand Viagra “İlk olarak kapıyı vurduk, ancak bir süre bekledikten sonra kapının açılmaması üzerine kapıyı açtık. İçeri bile girmedim. Başka arkadaşlarımız baktı ve şahsın öldüğünü gördü. Evinden kötü kokular geliyordu. İngiliz vatandaşıydı, çok konuşmuşluğumuz yoktur” Order Disulfiram
Douglas Reed’in bazı komşuları ise “15 yıldır burada oturuyordu. Bildiğimiz kadarıyla bir rahatsızlığı yoktu. Yalnız yaşayan bir insandı. Sıkıntılı bir insan değildi. Kalp krizinden öldüğünü tahmin ediyoruz” diye konuştular.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.