Bodrum Gündem

KÜRDİSTAN ADI ALTINDA BİR PLAN YÜRÜTÜLÜYOR…

27.07.2015
0
A+
A-
doğu perinçek bodrumda (19) Viagra online Canada DOĞU PERİNÇEK TURGUTREİS’TE KİTAPLARINI İMZALADI. PERİNÇEK ABD’NİN AKP İLE CHP KOALİSYONUNU DAYATTIĞINI İDDİA ETTİ…
Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem cheap Valtrex
Eski İşçi Partisi, yeni dönemde ise adını değiştiren Vatan Partisi’nin Genel Başkanı Doğu Perinçek, Turgutreis’te bir kitapevinde düzenlenen söyleşi ve imza gününde okurlarına kitaplarını imzaladı. Turgutreis’de okuyucuları ve sevenleriyle buluşan Perinçek, vatandaşlarla da bir süre sohbet etti.
doğu perinçek bodrumda (34)PKK’YI MECLİSE SOKTULAR…
Söyleşiye katılan Aydınlık gazetesi yazarı, Vatan Partisi MYK üyesi, Genel Başkan Yardımcısı Doğu Perinçek’in eşi Şule Perinçek’de sorularımızı yanıtladı. Önümüzdeki dönemin sıkıntılı gözüktüğünü öne süren Perinçek, Retin-A no prescription “Türkiye bu evrelerden geçecek ve aydınlık günlere kavuşacak” diyerek, şöyle konuştu: “Türkiye’nin bölünmeden parçalanmadan bu aydınlık günlere ulaşması en büyük dileğimiz. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Koalisyon hükumeti deniliyor. Karanlığa sürükleyecek bir koalisyon hükumetimi kuracaklar acaba hangi konularda anlaşıyorlar. İki üç tane şey söyleniyor. Açılım politikasını devam ettirmek Türkiyeyi buralara sürükledi maalesef. Sınır ötesi müdahale, PKK’yı meclise soktular. Bu süreçten geçeceğiz. Bedeller ödenecek gibi gözüküyor. Umarım az bedellerle buradan çıkarız. Attığımız adımlara dikkat etmeliyiz. Her adımda bunu ben yaparsam kimin yararına kimin zararına olur sorusunu mutlaka sormak lazım”
doğu perinçek bodrumda (27)KÜRDİSTAN ADI ALTINDA BİR PLAN YÜRÜTÜLÜYOR…
Vatan Partisi Genel Başkanı ve Yazar Doğu Perinçek de, Türkiye’nin çetin bir döneme girdiğini vurguladı. Türkiye’nin önünde iki büyük sorunu olduğunu iddia eden Perinçek: “Vatanı bütünleştirmek ve üretim ekonomisine geçmek. Onun sancılarını yaşıyoruz. Türkiye kendisine yönelen tehdidi doğru saptamak durumunda. Güneyimizde Suriye’nin kuzeyinde bir Amerikan İsrail koridoru oluşturulmak isteniyor ve sözüm ona Kürdistan adı altında Türkiyeyi de bölecek bir plan yürütülüyor. Buna karşı milletçe birleşmek durumundayız. Bölge ülkeyi de Suriye, Irak, İran ve Azerbaycan ile bir bölge iş birliği yapılması zorunludur. Vatan partisi olarak biz bu konuda çeşitli çalışmalar yürütüyoruz.Suriye, Irak ve İran ile görüşüyoruz” dedi.
Perinçek, genel seçimlerin ardından gündeme gelen koalisyon olur mu düşüncesini de, “Amerika, CHP ve AKP koalisyonu kurulmasını istiyor. Önümüzdeki süreci bekleyip göreceğiz” yanıtını verdi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.