Bodrum Gündem

AKYARLAR’DA KİMLİĞİ BELİRSİZ ERKEK CESEDİ BULUNDU…

AKYARLAR’DA KİMLİĞİ BELİRSİZ ERKEK CESEDİ BULUNDU…
30.07.2015
0
A+
A-
akyarlar-erkek-cesedi-bulundu cheap Brand Viagra Akyarlar bölgesinden alınan bir ihbarı değerlendiren Sahil Güvenlik ekipleri denizden genç bir erkek cesedi çıkardı.
cheap Valtrex treating male impotence Bodrum Gündem Haber
Önceki gün öğle saatlerinde, Akyarlar Mahallesi Kalekent Sitesi önündeki koyda suyun içinde insana benzer bir şey gördüklerini iddia eden vatandaşlar, durumu 158 Sahil Güvenlik İhbar hattına bildirdi. Bölgeye sevk edilen TCSG 1 Nolu Sahil Güvenlik Botu çevrede incelemeler yaptı.
Suyun yaklaşık 3 metre altında tespit edilen bir erkek cesedi ekipler tarafından çıkarılarak Sahil Güvenlik Botuna alındı. Üzerinden kimlik çıkmayan 25 yaşlarındaki erkek cesedinin tahrip olmadığı, yapılan ilk ön incelemlerde vücudunda her hangi bir darp izine de rastlanmadığı belirlendi. Yetkililerin ceset üzerinde yaptığı ilk incelemede şahsın boğularak can verdiği tahmin ediliyor.
Kıyıya çıkarılan ceset ön otopsi yapılmak üzere Bodrum Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Cumhuriyet Savcısının incelemelerinin ardından söz konusu ceset kimlik tespiti kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Muğla Adli tıp Kurumuna sevk edildi.
Yorumlar

  1. diyarbakırlı dedi ki:

    Ölüm sana yakışmadı özgür kardeş