Bodrum Gündem

“ÖLÜM YOLU” EN SONUNDA ÇÖZÜME KAVUŞUYOR!

“ÖLÜM YOLU” EN SONUNDA ÇÖZÜME KAVUŞUYOR!
30.07.2015
0
A+
A-
Viagra online Canada
Lasix online Büyükşehir Ölüm yoluna el attı (5)Bugüne kadar çok sayıda ölümlü, yaralamalı ve maddi hasarlı trafik kazasının meydana geldiği Yalıkavak Gökçebel yolunda, görev alanında olmamasına rağmen, Muğla Büyükşehir Belediyesi ekiplerince başlatılan çalışmalar sürüyor.
Bodrum Gündem Haber
Yalıkavak Gökçebel yolunda yaşanan kazalar nedeniyle vatandaşlar geçmişte yoğun tepkiler göstermiş düzenlenen protesto gösterilerinde geçici süreyle trafiğe kapatılmıştı. Bölge halkı tarafından yol üzerinde yapılan bu eylemlerde yetkililerden yardım istenerek biran önce gerekli düzenlemelerin yapılması istenmişti.
Geçtiğimiz haftalarda Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından başlatılan yol yapım ve bakım çalışmasında ise oldukça yol kat edildi. Çalışmalar kapsamında Yalıkavak girişinden itibaren güzergah boyunca trafik uyarı levhaları ilave edilirken, bazı noktalara da trafik ışıkları konuldu. Orta refüj çalışmasının da devam ettiği yolda, şu aralar kazalar gözle görülür şekilde azaldı.
Çalışmaların önümüzdeki birkaç hafta daha sürmesi tahmin edilirken, bölge halkı kazaların azalmasıyla rahat bir nefes aldı.

Accutane price

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.