Bodrum Gündem

ÜSTÜNDAĞ ORMAN BAKANI EROĞLU’NU ORMANLARI TALAN ETMEKLE SUÇLADI…

ÜSTÜNDAĞ ORMAN BAKANI EROĞLU’NU ORMANLARI TALAN ETMEKLE SUÇLADI…
30.07.2015
0
A+
A-

akın üstündağ (2) cheap Robaxin CHP MUĞLA MİLLETVEKİLİ ÜSTÜNDAĞ YANAN ORMANLARIN YAPILAŞMAMASI İÇİN KANUN TEKLİFİ VERDİ…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

order Topamax Orman ve Su İşleri Bakanı Sayın Veysel Eroğlu’nu sert bir dille eleştirenMuğla CHP Milletvekili Üstündağ “inşallah yeni kurulacak hükümette orman talanını savunan orman bakanları ile karşılaşmayız” ifadelerini kullandı. buy cheap Tadalafil

CHP Muğla Milletvekili Av.Akın Üstündağ, Pina Yarımadasında yanan orman alanına inşa edilen otellere dair soru önergesinin ardından, ülke genelinde yangın nedeni ile tahrip olmuş orman alanlarında hiçbir şekilde yapılaşma yapılmamasını ve derhal ağaçlandırılmasını sağlayacak kanun teklifini TBMM Başkanlığına sundu.

Üstündağ kanun teklifinde Orman Kanunun 17 inci ve 57 inci Maddelerinde değişiklik talep ederek, orman rejimi içerisinde iken meydana gelen yangın nedeni ile tahrip olan alanların acilen tekrar orman rejimine kazandırılmasını teklif etti.

Geçtiğimiz günlerde Muğla İli, Milas İlçesi Güllük Körfezinde bulunan Pina Yarımadasındaki otel inşaatlarını gündeme taşıyan ve bu girişimi ile toplumun tüm kesimlerinden olumlu mesajlar alan Üstündağ, “Orman Bakanı bizim önergemiz üzerine üç beş ağaç kesilmişse ne olmuş, bu kadar turist ülkeye nasıl geliyor konaklıyor demiş, benim Orman ve Su İşleri Bakanı Sayın Veysel Eroğlu’na bir sözüm olacak; bu kadar turist betonlaşmış ve doğasını yok etmiş bir ülkeyi değil bu ülkenin yeşilini, doğasını, kültürünü ve kültürel miraslarını görmeye geliyor. Ormanı ve yeşili bu hızla tahribe devam ederseniz, o beklediğiniz turistler İspanya’yı veya Yunanistan’ı bırakıp buralara gelmezler.” demiştir.

Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da kıyı ve orman alanlarındaki talanla mücadeleye devam edeceğini söyleyen Üstündağ “ İnşallah yeni kurulacak hükümette orman talanını savunan orman bakanları ile karşılaşmayız ” dedi.                                  

Yorumlar

  1. Erdal asga dedi ki:

    Sayin üstundağ bence siz akpartinin icraatlarini gozden gecirin ve akparinin orman konusunda ne denli hasas oldugunu goreceksiniz .
    Bence sizin şoyle olmali..
    Mugla bodrum ilcesinde neden ikinci bir devlet hastensi yok ve bunun icin neden caba sarfetmiyorsunuz
    Ama dogru sizin lugatinizda halka hizmet anlayisi yok