Bodrum Gündem

BODRUM’DA SOKAKLARDA YAŞAYAN GÖÇMENLER TOPLANDI…

31.07.2015
0
A+
A-
generic Retin-A bodrumda sokaklarda yaşayan kaçak göçmenler toplandı (4)BODRUM’DA SOKAKLARDA YAŞAM MÜCADELESİ VEREN GÖÇMENLER İSTANBUL VE İZMİR’E GÖNDERİLECEK…
Bodrum’a gelerek kamuya açık alanlarda konaklayan ve kayıt dışı olarak iş bulursa çalışan Pakistan, Afganistan ve Burma uyruklu 140 kaçağın, İstanbul ve İzmir’e gönderileceği bildirildi.
Bodrum Gündem Haber
Geçtiğimiz hafta gündeme getirdiğimiz çeşitli ülkelerin vatandaşı kaçaklarla ilgili güvenlik kuvvetleri harekete geçti. Ülkelerindeki zor yaşam koşullarından kaçarak Türkiye’ye gelen kaçaklar, burada da zor günler geçiriyor. Avrupa’ya geçmek için ilk olarak İstanbul’a ardından da Bodrum’a gelen kaçaklar, buradan da yasa dışı yollarla Yunanistan’a geçmeyi planlıyordu. Ancak karşıya geçmeleri güvenlik güçlerinde engellenen kaçaklar, bir süredir Bodrum’da pazar yerlerinde ve boş arazilerde konaklıyor, iş bulurlarsa çalışıyorlardı.
Yaklaşık bir aydır ilçede bulunan 140 kaçak, Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden başka şehirlere gitme istediklerini iletmeleri üzerine ekipler çalışma başlattı. Bodrum otogar, pazaryeri ve otogar üst kısmında bulunan boş arazideki 140 kaçak, polis ekipleri nezaretinde minibüslere bindirildi.
Emniyet müdürlüğü bahçesine getirilen kaçakların otobüslerle İstanbul ve İzmir’e gönderileceği belirtildi. Zor zamanlar geçirdiklerini anlatan bazı kaçaklar ise Pakistan’dan İstanbul’a ardından da Bodrum’a geldiklerini, ancak Bodrum’da yaşam sıkıntısı çektikleri için İstanbul’a gideceklerini ifade ettiler.

buy Cialis online purchase esomeprazole

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.