Bodrum Gündem

EN SONUNDA!!! YENİ DEVLET HASTANESİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI…

EN SONUNDA!!! YENİ DEVLET HASTANESİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI…
31.07.2015
0
A+
A-
Colchicine without prescription
bodrum-devlet-hastanesi-projesiMuğla Ak Parti Milletvekili Hasan Kökten önceki gün sosyal medya hesabında paylaştığı mesajında, “150 yataklı Bodrum Devlet Hastanesi Tüm hemşerilerime hayırlı olsun” ifadelerini kullanarak uzun süredir beklenen yeni devlet hastanesi için sürecin hızlandığı müjdesi vermişti.
Bodrum Gündem Haber
Muğla Ak Parti Milletvekilleri Hasan Özyer ile Hasan Kökten imzalı mesajda “150 yataklı Bodrum Devlet Hastanesi Tüm hemşerilerime hayırlı olsun. Öncelikli hedefimiz Vatandaşımızın sağlığı, sonra ise 2023 te Sağlık Turizmi hedefimiz 23 Milyar dolar. Herşey Milletimiz,Vatandaşımız için. Çok şükür ki Güçlü bir Devletimiz var, Yeter ki Kaynaklar doğru yerde kullanılsın. Ve bu bizim Ak parti olarak hep önceliğimiz oldu. Onlar hep konuştu. Şükür ki Ak Parti hep yaptı ve yapacakta” order Indocin online ifadelerine yer verilmişti.
çiğdem-demiralp-bodrum-ak-parti-ilçe-başkanıKonuya ilişkin görüştüğümüz Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp ise Ağustos ayında yeni devlet hastanesi ihalesinin yapılacağını açıklayarak ; Strattera without prescription “Yaklaşık 2,5 yıldır olmasını beklediğimiz ve olmasını çok arzu ettiğimiz bir proje. 15 Kasım’da kongremizde Sağlık Bakanımızda bu konu ile yakından ilgileneceğini söylemişti ancak bir takım aksaklıktan dolayı gecikme yaşandı ama bu süreçte bunlarda tamamlandı. Önümüzdeki Ağustos ayında, ihalesi yapılacak. İhale yapıldıktan sonra yaklaşık 2 senelik süreçte de hastanenin yapımı tamamlanacak” dedi.
Hali hazırdaki hastanenin Bodrum’daki yaşam standartlarına, yaşayan kişilerin sayı ve durumuna uygun olmadığını dile getiren Demiralp, yeni hastanenin 150 yataklı modern bir hastane olacağını sözlerine ekledi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.