Bodrum Gündem

MOTOSİKLET İLE DENİZE UÇTULAR…

MOTOSİKLET İLE DENİZE UÇTULAR…
31.07.2015
0
A+
A-

motosiklet-ile-denize-uçtular Xenical order Valtrex cheap Gümbet Koyunun uç kısmına denize girmeye giden iki kişinin bulunduğu motosiklet denize uçarken, motosiklette yolcu olarak bulunan genç kadın hafif şekilde yaralandı.

purchase Accutane Bodrum Gündem Haber

Edinilen bilgiye göre kaza, Altan Aydeniz’in kullandığı 09 EH 926 plakalı motosikletiyle yeğeni Fatma Aydeniz ile birlikte denize gittiği sırada oldu. Gümbet Koyunun ucuna doğru toprak yoldan giderken motosikletiyle durmak isteyen Aydeniz tam durmak üzereyken dengesini kaybedince motosiklet yaklaşık 7-8 metre yükseklikten denize uçtu. Sürücü Altan Aydeniz kaza sonrası yaralanmazken, motosiklette yolcu olarak bulunan Fatma Aydeniz ise hafif şekilde yaralandı.

Yaralı genç kadın kaza sonrası olay yerine gelen ambulans ile Bodrum devlet hastanesine kaldırılırken, sürücü Altan Aydeniz ise ifadesi alınmak üzere trafik polisleriyle ilçe emniyet müdürlüğüne götürüldü. Yaklaşık 7-8 metre yükseklikten denize uçan motosiklet ise kaza yerine gelen çekici yardımıyla bulunduğu yerden çıkartılarak otoparka götürüldü.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.