Bodrum Gündem

DANSTA SON NOKTA: LOS VİVANCOS BODRUM’U BÜYÜLEDİ!..

DANSTA SON NOKTA: LOS VİVANCOS BODRUM’U BÜYÜLEDİ!..
01.08.2015
0
A+
A-
Los-Vivancos-bodrumda cheap Cialis Soft erectile dysfunction 13. Uluslararası Bodrum Bale Festivali, İspanya’dan gelen “Los Vivancos” adlı topluluğun dans gösterisiyle devam etti. Premarin Fast shipping
Bodrum Gündem Haber
Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğünce düzenlenen, Muğla Valiliği ve Muğla Büyükşehir Belediyesi ile Bodrum Belediye Başkanlığının katkılarıyla gerçekleştirilen festival sürüyor. Festival kapsamında, Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği’nde, İspanya’dan gelen ünlü konuk topluluk “Los Vivancos” bir gösteri sundu.
Dünya sahnelerinde tanınmış bir Flamenko topluluğu olan “Los Vivancos”, en beğenilen performanslarından oluşan “Best of Los Vivancos” gösterisi ile sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Dans sevenlere epik bir flamenko gösterisi sunan topluluk, okuma yazmayı bile öğrenmeden enstrüman çalmaya başlayan, aynı kanı taşıyan, flamenko ateşiyle izleyicileri coşturan 7 kardeşten oluşuyor.
Tek perdede tamamlanan ve 90 dakika süren dans ve müzikli gösteriyi, Muğla Valisi Amir Çiçek, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Milas Kaymakamı Fuat Gürel, Bodrum Belediye Başkan Vekili Kemal Orman ile sanatçı Yonca Evcimik ve oyuncu Zeyno Gönenç’in de aralarında olduğu yaklaşık bin 500 kişi beğeniyle izledi.
13. Uluslararası Bodrum Bale Festivali, yine aynı topluluğun Cumartesi akşamı sunacağı gösteriyle sona erecek.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.