Bodrum Gündem

ŞEHİR MERKEZİNE İNEN DOMUZU SİLAHLA VURDU…

ŞEHİR MERKEZİNE İNEN DOMUZU SİLAHLA VURDU…
01.08.2015
0
A+
A-
yiyecek bulmak için şehir merkezine inen domuzu vurdu (4)Konacık Mahallesi Lise Caddesi’nde gece saatlerinde silah sesleri duyan vatandaşlar sokağa çıktı. Bir yaban domuzunun ateş edilerek vurulmuş olduğunu gören vatandaşlar, durumu polis ekiplerine bildirdi.
Bodrum Gündem Haber Propranolol 40mg Accutane online
Gece saat 01:15 sularında meydana gelen olay sonrası bölgeye gelen Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, bölgeyi güvenlik altına alarak bir süre yaralı domuzun başında bekledi. Beline aldığı kurşun yarasıyla belde aşağısı tutmayan ve yerde acı içinde kıvranan domuzu kurtarabilmek için belediye yetkililerinden yardım istendi.
Bir süre sonra bölgeye ulaşan Bodrum Belediyesi Hayvan Barınağında görevli yetkililer, ilk olarak domuzun yarasını tespit etti.
yiyecek bulmak için şehir merkezine inen domuzu vurdu (2)Bir iple domuzun ağzını bağlayan görevliler, daha sonra domuzun bacaklarını da bağlayarak vatandaşların da yardımıyla kamyonete taşıdı. Dişi olduğu öğrenilen yetişkin domuz tedavi edilmek üzere hayvan barınağına götürüldü. Yaralı domuzu bulan Kasım Değirmen, balkonda yattığı sırada bir el silah sesi durduğunu ve yola çıktığını söyledi. Ateşin bir panelvan araçtan açıldığını ifade eden Değirmen, “Bir el silah sesi duyduk. Hayvan kalçasından vurulmuş. Yazık günah hayvana. Domuzlar burada genelde çöpe geliyorlar” dedi.
Evlilik yıl dönümlerini kutladıkları sırada ihbar alan ve kutlamayı bırakıp olay yerine gelen barınak görevlisi Güliz ve Metin Çetin çifti ile arkadaşları, yaralı domuzu kurtarabilmek için uzun mücadele verdi.
Kutlama için bir arkadaşlarında toplandıklarını anlatan Güliz Çetin, hayvanın yaralı olduğunu duyduktan sonra hemen bölgeye geldiklerini söyledi. Domuzu vuran kişiye tepki gösteren Çetin, Buy Topamax on line “Bu insanlığa sığmayan bir şey. Hayvan sana zarar vermiyor, sen neden zarar veriyorsun. Bu hayvanın kime ne zararı var” diye konuştu.
Çevrede bulunan bazı vatandaşlar ise çiftin bu duyarlı davranışını takdirle karşıladı. Polis ekipleri ise olayı gerçekleştirilen aracı bulmak için bölgede araştırma başlattı.
yiyecek bulmak için şehir merkezine inen domuzu vurdu (1)
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.