Bodrum Gündem

EŞİNİ ÖLDÜRÜP, İNTİHAR ETMİŞ…

EŞİNİ ÖLDÜRÜP, İNTİHAR ETMİŞ…
17.08.2015
0
A+
A-
buy Albendazole online buy generic Valtrex
45-yaşındaki-Ceyhun-Soner-Paylan-ile-41-yaşındaki-eşi-Nuray-PaylanBodrum’da iki kişi, evlerinde silahla vurulmuş halde, ölü olarak bulundu. Aralarında çıkan tartışma sonucu 45 yaşındaki Ceyhun Soner Paylan’ın, 41 yaşındaki eşi Nuray Paylan’ı silah ile vurduktan sonra intihar ettiği iddia ediliyor.
buy Strattera 40 mg Bodrum Gündem Haber
Silah seslerini duyan komşularının ihbarı üzerine Yeniköy Mahallesi 1632 sokakta bulunan bir eve giden Bodrum Emniyet Müdürlüğü ekipleri, evde biri kadın diğeri erkek olmak üzere iki kişinin silahla vurularak öldürülmüş olduğunu gördü. Yapılan incelemede bu kişilerin 45 yaşındaki Ceyhun Soner Paylan ile 41 yaşındaki eşi Nuray Paylan olduğu belirlendi.
Evde yapılan incelemenin ardından iki kişinin cesetleri ilk olarak Bodrum Devlet Hastanesi morguna, ardından da otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
Ceyhun-Soner-Paylanın-lüks-aracına-hasar-verilmişBu arada Ceyhun Paylan’ın lüks otomobilinin kaportasına ve camına sert bir cisimle vurularak hasar görmüş olduğu gözlendi.
Olayın ardından eve gelen Paylan çiftinin yakınları ise sinir krizleri geçirdi. Maktullerin yakınlarını polis ekipleri güçlükle sakinleştirdi.
Olay yerinde yapılan ilk incelemelerin ardından, cinayetin aile içi tartışma sonrasında Ceyhun Soner Paylan’ın önce eşini öldürüp, daha sonra intihar etmiş olma olasılığı ağırlık kazanırken, Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.