Bodrum Gündem

SON YOLCULUĞA DA BİRLİKTE UĞURLANDILAR…

SON YOLCULUĞA DA BİRLİKTE UĞURLANDILAR…
18.08.2015
0
A+
A-
45-yaşındaki-Ceyhun-Soner-Paylan-ile-41-yaşındaki-eşi-Nuray-PaylanÖnceki gün akşamüstü saatlerinde evlerinde vurularak ölmüş halde bulunan Ceyhun Soner Paylan ile eşi Nuray Paylan çifti, gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı.
Bodrum Gündem Haber
Pazar günü saat 17:00 civarında ihbar üzerine Yeniköy Mahallesi 1632 sokakta bulunan bir eve giden Bodrum Emniyet Müdürlüğü ekipleri, evde biri kadın diğeri erkek olmak üzere iki kişinin cesedini bulmuştu. Yapılan incelemede silahla vurularak öldürülmüş oldukları tespit edilen kişilerin, Bodrum’da uzun zamandan beri inşaat işleriyle uğraşan 45 yaşındaki Ceyhun Soner Paylan ile 41 yaşındaki eşi Nuray Paylan olduğu belirlenmişti.
Evde yapılan incelemenin ardından iki kişinin cesetleri ilk olarak Bodrum Devlet Hastanesi morguna, ardından da kesin ölüm sebebinin belirleneceği otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
birlikte-uğurlandılar-45-yaşındaki-Ceyhun-Soner-Paylan-ile-41-yaşındaki-eşi-Nuray-PaylanCENAZELER BİRLİKTE TOPRAĞA VERİLDİ… cheap valacyclovir buy Nolvadex online
Ceyhun Soner Paylan ve eşi Nuray Paylan’ın cenazeleri, Muğla Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsi ve incelemelerin ardından Bodrum’a getirildi. Paylan çifti için Bitez Mahallesi’ndeki Gülsevim Rüştü Kaynak Caminde ikindi namazının ardından cenaze töreni düzenlendi.
Törene Paylan ailesi başta olmak üzere, çiftin akrabaları, yakınları ve sevenlerinden oluşan yüzlerce kişi katıldı. Paylan çiftinin cenazeleri kılınan cenaze namazlarının ardından Bitez Mezarlığında toprağa verildi.
Cenaze töreni sırasında çiftin bazı yakınlarının çok üzgün oldukları ve gözyaşlarını tutamadıkları gözlendi.
Olayla ilgili emniyet güçlerinin yürüttüğü soruşturma ise devam ediyor.

Xenical 120 mg

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.