Bodrum Gündem

BODRUM BELEDİYESİ VATANDAŞLARA DESTEKLERİNİ SÜRDÜRÜYOR…

21.08.2015
0
A+
A-

pharmacyincity.com yeniköy mehmet deniz (3)Bodrum Belediyesi ekipleri, Bodrum’un Mumcular bölgesinde sağlık problemleri ile karşı karşıya olan vatandaşlara ihtiyaç duydukları bakım ve tedaviler konusunda yardımcı oldu. levonorgestrel price

order metoclopramide online Bodrum Gündem Haber

Sağlık sorunları bulunan üç vatandaşı evlerinde ziyaret eden belediye yetkilileri ile belediye ekipleri, vatandaşlara ihtiyaç duydukları yardımları ulaştırarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Ziyaretlere Bodrum Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ummahan Yurt, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gülizar Akbay, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Koordinatörü Mükerrem Uyar ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli katıldı.

yeniköy mehmet deniz (2)Maddi sıkıntılar nedeniyle özellikle sağlık konusundaki temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan vatandaşlara, gelen talepler doğrultusunda yardımcı olan belediye ekipleri, çalışmalarını yarımada genelinde aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Ekipler en son Mumcular civarındaki eskiden köy olan Çamlık Mahallesi, Yeniköy Mahallesi ve Bahçeyaka Mahallesi’ndeki ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında oldu.

Ziyaretler kapsamında belediye yetkilileri, öncelikle Çamlık’ta yaşayan, yaklaşık iki ay önce büyük baş bir hayvandan aldığı darbe sonucu ağır şekilde yaralanarak iç kanama geçiren ve vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluşan Serhat Kondak’ı ziyaret etti. Muğla’daki tedavisinin ardından istirahati için evine gönderilen ancak aradan 2 ay geçmesine rağmen maddi sıkıntılar nedeniyle Muğla’daki kontrollerine gidemeyen hastaya yardım elini uzatan Bodrum Belediyesi Sosyal İşler Birimi ekipleri, hastanın evinde pansumanını yaparak dikişlerini aldı. Serhat Kondak, elindeki platinin çıkarılması için de Bodrum Belediyesi tarafından tahsis edilen özel hasta nakil aracıyla Bodrum Devlet Hastanesine sevk edilecek.

yeniköy mehmet deniz (1)Yetkililer daha sonra Yeniköy’de yaşayan, doğuştan gelen rahatsızlıkları devam eden 26 yaşındaki Mehmet Deniz’i ve ailesini evinde ziyaret etti. 8 aylıkken fenalaşıp hastaneye kaldırılan, o günden beri hiç yürüyemeyen ve ihtiyaçlarını tek başına karşılayamayan Mehmet Deniz’e ekipler tarafından özel fonksiyonlu bir tekerlekli sandalye bırakıldı.

Bodrum Belediyesi yetkilileri, 6 yıl önce yüksek tansiyon nedeniyle felç geçiren, Bahçeyaka’da yaşayan 70 yaşındaki Pakize Uyar’ı da evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu, bir ihtiyacı olup olmadığını sordu. Bodrum Belediyesine, kendisini ziyaret eden belediye yetkililerine ve personeline teşekkür eden Uyar, daha önce akülü sandalye yardımında bulunan belediye ekiplerine akülü sandalyeyi artık kullanmadığını belirterek iade etti. Uyar ayrıca, kullanmadığı ve kendisine ait olan diğer tekerlekli sandalyeyi de ihtiyaç duyan başka kişilere ulaştırılması için Sosyal İşler ekiplerine teslim etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.