Bodrum Gündem

BODTO’NUN İLK GENEL SEKRETERİ, HAYATA VEDA ETTİ…

BODTO’NUN İLK GENEL SEKRETERİ, HAYATA VEDA ETTİ…
24.08.2015
0
A+
A-
purchase Indocin online bodto-mustafa-karaöz-vefat-ettiBodrum Ticaret Odası’nın (BODTO) ilk Genel Sekreteri olan Mustafa Karaöz, 62 yaşında geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hayatını kaybetti.
Bodrum Gündem Haber
BODTO’nun kurulduğu yıllarda Genel Sekreterlik görevini üstlenen Mustafa Karaöz, 1997-2000 yılları arasında görev yaptı ve 2000 yılında da emekli oldu.
4 yıldan bu yana böbrek rahatsızlığı yaşayan Mustafa Karaöz, bir süredir diyaliz tedavisi görmekteydi. Geçtiğimiz gün fenalaşarak hastaneye kaldırılan Mustafa Karaöz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
bodto-mustafa-karaöz-vefat-etti-3BODTO’nun ilk Genel Sekreterlik görevini yapan Mustafa Karaöz için öğle namazının ardından Yokuşbaşı Mahallesi Cumhuriyet Caminde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Karaöz’ün ailesi ve yakınları başta olmak üzere, BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı Taner Uslu, MHP’li meclis üyesi Mustafa Paşalı’nın da aralarında olduğu çok sayıda Bodrumlu katıldı.
Cenaze töreni öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan BODTO Başkanı Kocadon; “Mustafa abiyi maalesef kaybettik. Bizim ilk genel sekreterimizdi. 1997 yılında odamızı kurduğumuz zaman ilk Genel Sekreter görevi de Mustafa Karaöz’deydi. 2000 yılına kadar bu görevi başarıyla yapmıştı. 2000 yılında da emekli oldu. Allah’tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı ve sabır diliyorum. Kendisinin bir takım rahatsızlıkları vardı. Diyaliz tedavisi görüyordu” dedi.
Karaöz’ün tabutuna sevenleri tarafından tutkunu olduğu Fenerbahçe takımının forması konulurken, kılınan cenaze namazının ardından Kızılağaç mezarlığında toprağa verildi.
Cialis bodto-mustafa-karaöz-vefat-etti-2 purchase Disulfiram Bodrrum Gündem Gazetesi olarak Merhum Mustafa Karaöz’e Allah’tan Rahmet, kederli ailesine ve BODTO camiasına başsağlığı dileriz.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.