Bodrum Gündem

MİLANO MODİGLİANİ ÖDÜLÜ SAHİBİ SANATÇI BİRİM BOZOK SERGİ AÇTI…

MİLANO MODİGLİANİ ÖDÜLÜ SAHİBİ SANATÇI BİRİM BOZOK SERGİ AÇTI…
25.08.2015
0
A+
A-

Levitra online birim-bozokMilano Modigliani Ödülü sahibi sanatçı Floransa Bienalinde Türkiye’yi temsil eden ressamlar arasında yer aldı ve Norveç Fiyortlarında Cruise Seferinde açtığı sergi ile medyada ilgi çekmişti.

Cialis Professional no prescription Accutane cost Celal Gürsoy/Bodrum Gündem

Yurt içinde 66, yurt dışında 32 sergi açmış olan Birim Bozok’un eserleri Almanya`da Bayreuth Şehir Müzesi, Polonya`da Varşova Çağdaş Müzesi ile Sopot Çağdaş Müzesi, Amerika`da New York Türk Evi ve Fransa`da Paris Turizm Bürosu olmak üzere birçok yabancı  temsilcilikte, yurtiçi ve yurtdışı bankalar ile çeşitli kurum, kuruluş ve koleksiyonlarda bulunmakta.

Sanatçının bundan sonra katılacağı sergiler arasında Bodrum Bienali, İstanbul Derinlikler Sanat Galerisi ve New York Chelsea Galeriler Bölgesindeki Agora Galeri bulunmakta.

Resimlerinde doğayı konu alarak, romantik pastoral, renkçi ve biraz naif ekspresyonist akıma giren sanatçı, doğayı kendi düşlediği gibi çizmekte, konularını perspektiften uzak, kendi öz biçimi ve renkleriyle tuvale aktarmaktadır. Kırmızılar, morlar, pembeler ve yeşiller en çok kullandığı renkler.

Birim Bozok’un sergisini Derinlikler Sanat Merkezi, İnönü Caddesi, No: 53, Gökçebel, Yalıkavak’ta 14 Eylül’e kadar ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.