Bodrum Gündem

HOLLANDA- TÜRKİYE TİCARET ODASI BAŞKANI BODRUM’DA…

HOLLANDA- TÜRKİYE TİCARET ODASI BAŞKANI BODRUM’DA…
28.08.2015
0
A+
A-

HOLLANDA- TÜRKİYE TİCARET ODASI BAŞKANI ETHEM EMRE BESİAD OFİSİNİ ZİYARET ETTİ (5) treatment of bipolar disorder HOLLANDA- TÜRKİYE TİCARET ODASI BAŞKANI ETHEM EMRE, BESİAD OFİSİNİ ZİYARET ETTİ…

order Viagra Zithromax without prescription Bodrum Gündem Haber

Hollanda- Türkiye Ticaret Odası Başkanı Ethem Emre’nin ziyareti sırasında, BESİAD Başkanı Uğur İlhami Özden ve Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulunurken, yapılan toplantıda başta turizm olmak üzere, çeşitli sektörler için işbirliği yapılması, Hollanda ile yapılacak ortak çalışmalar ve çeşitli projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
BESİAD Başkanı U.İlhami Özden, Hollanda- Türkiye Ticaret Odası Mütevelli Başkanı Ethem Emre’nin ziyaretinden son derece mutlu olduğunu, bu görüşmenin ileriki dönemlerde Besiad üyeleri ve Hollanda- Türkiye Ticaret Odası üyeleri arasında gerçekleştirilebilecek projeler için Hollanda ile Bodrum Yarımadası arasında ticari ve beşeri ilişkileri geliştirmek, Bodrum iş dünyasına bir tuğla daha koyabilmek adına atılacak adımlar için memnuniyet verici olduğunu kaydetti.
HOLLANDA- TÜRKİYE TİCARET ODASI BAŞKANI ETHEM EMRE BESİAD OFİSİNİ ZİYARET ETTİ (1)Hollanda- Türkiye Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Emre ise Bodrum merkezli, Ege Bölgesinde, ekonomik ve ticari ilişkileri geliştirmek ve bir takım işbirlikleri kurmayı planladıklarını ifade etti. Hollanda- Türkiye Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Emre “Bodrum’da yaşayan Hollanda’lı vatandaşlarımızın herhangi bir sorun ile karşılaştıklarında ve danışmak istedikleri bir konu da Besiad derneğini partner derneklerinden güvenilir bir kuruluş olarak göstereceğiz. BESİAD’ın ilgisinden ve bu bölgedeki etkinliklerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.
Yapılan bu işbirliği protokolünde her sektörden bir BESİAD üyesi bulunduğu belirtilirken, üyelerin talepleri doğrultusunda yeni işbirliklerinin yapılabilmesi için de BESİAD üyelerinin sektörel tanıtımlarının olduğu bilgiler, tanıtım broşürü ve dokümanlar Hollanda- Türkiye Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Emre’ye teslim edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.