Bodrum Gündem

BODRUM BAŞSAVCISI DUMAN’DAN YENİ ADLİ YIL MESAJI…

BODRUM BAŞSAVCISI DUMAN’DAN YENİ ADLİ YIL MESAJI…
31.08.2015
0
A+
A-
bodrum-başsavcısı-barış-duman-1 buy Plavix Tadalafil without prescription Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Barış Duman, yeni adli yılın açılışı sebebiyle bir açıklama yayınladı
Bodrum Gündem Haber
Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Barış Duman, “01 Eylül 2015 tarihi itibariyle başlayacak yeni adli yılın hâkim-cumhuriyet savcısı-avukat meslektaşlarımıza; adliye, ceza infaz kurumu ve denetimli serbestlik müdürlüğü personeliyle Bodrum halkına hayırlı olmasını dilerim dedi.

Adliye olarak yeni yılda tek gündemlerinin adalet olacağına vurgu yapan Duman, “Milletimizin yargı erkine yönelik yaşadığı güven kaybının giderilmesine katkı sunmak amacıyla Bodrum Cumhuriyet Savcıları ve Hâkimleri var gücüyle çalışıp; yürütecekleri soruşturmalarda ve yargılamalar ile verecekleri kararlarda hukuka ve insan haklarına saygıyı ön planda tutacaklardır” açıklamasında bulundu.

Duman açıklamasında, “Kapımız bize iyi niyetle yaklaşacak, hukukun üstünlüğüne inanan ve adli mercilere saygı duyan herkese açık olacaktır. Suçun önlenmesi, işlenen suçun cezasız kalmaması ve mahkemelerce verilen cezaların infazının sağlanmasında özenle ve hassasiyetle çaba sarf edilecektir order Aciclovir online ” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.