Bodrum Gündem

BODRUM MERKEZDE ŞEHİTLERE SAYGI YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLENDİ

BODRUM MERKEZDE ŞEHİTLERE SAYGI YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLENDİ
31.08.2015
0
A+
A-
Valtrex online Untitled-1 Buy Strattera online Bodrum Belediye Meydanında toplanan yaklaşık 500 kişilik grup, ülkede yaşanan terör olaylarına tepki olarak “Şehitlere Saygı Yürüyüşü” yaptı.
Bodrum Gündem Haber
Başbakanlık genelgesiyle 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında yapılması planlanan fener alayı iptal edilirken, akşam saatlerinde Belediye Meydanı’nda bir araya gelenler, “Şehitlere Saygı ve Zafer Yürüyüşü” düzenledi.
Ellerinde Türk bayrakları ile toplanan yaklaşık 500 kişi meydanda İstiklal Marşı’nı okuduktan sonra Neyzen Tevfik Caddesi üzerinden Bodrum Marina’ya doğru yürüdü. İzmir Marşı, Gençlik Marşı ve Onuncu Yıl Marşı’nı söyleyerek yürüyen gruba, yabancı turistlerde alkışlarla destek verdi.
Gruptakiler ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez’, ‘Bodrum uyuma vatanına sahip çık’, ‘Mustafa Kemal’in askerleriyiz’, ‘Bayrağa uzanan eller kırılsın’ ve ‘Ne Mutlu Türküm diyene’ sloganları attı.
Yürüyüş yapan gruba bazı esnaflar da işyerlerinde çaldıkları 10. Yıl Marşı ile destek verdi. Yürüyüş nedeniyle zaman zaman durma noktasına gelen trafik, polis ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

Valtrex cheap

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.